• Ben je een liefhebber van Marco zijn muziek en vind je het leuk om zijn concerten te bezoeken? Dan is het lidmaatschap van Club Borsato misschien iets voor jou!
 • Als lid van de fanclub krijg je een aantal leuke extraatjes. Op deze pagina lees je over een aantal voordelen.
 • Elk jaar organiseert Club Borsato samen met Marco een fanclubdag. Marco zal hierbij de hele dag aanwezig zijn. Kaarten zijn alleen te koop voor leden van de fanclub. In 2019 is er weer een fanclubdag!
 • Lees hier alles over de voordelen van een lidmaatschap bij Club Borsato
 1. Muziek verbindt

  Veel mensen uit Marcos publiek hebben elkaar in de loop der jaren leren kennen doordat ze elkaar tegen kwamen bij bijvoorbeeld concerten of via Borsatoweblog contacten opdeden.

  Er zijn ook speciale vriendschappen ontstaan. Bij nieuwe concerten of evenementen herkennen mensen elkaar van bijvoorbeeld de weblogjes en kletsen ze over Marco en andere bezigheden. Hartstikke gezellig dus! Ook Marco herkent daardoor inmiddels veel fans en komt regelmatig ook even een praatje maken. Als hij tijd heeft worden er vaak ook samen fotos genomen.
 2. Muziek is emotie

  Muziek kan steunend, opbeurend, troostend en zelfs helend werken. Muziek verbindt mensen, laat grenzen vervagen, muziek spreekt een universele taal. Muziek is een heerlijke hobby.

  Hoe deze hobby zich uit is voor iedereen verschillend. Er zijn fans die meerdere keren naar een optreden gaan, er zijn ook fans die alleen thuis van zijn muziek genieten. Er zijn fans die het ook leuk vinden om Marco te volgen als hij ergens bij een evenement is zoals de Nationale Sportweek of te volgen op TV zoals bij The Voice of Holland en er zijn mensen die daar niets mee hebben. Alles is goed, er is nu eenmaal geen verkeerde manier om van muziek te genieten.
Club Borsato