Image

  De jaarlijkse Fanclubdag De Fanclubdag heeft als doel Marco zo dicht mogelijk bij zijn fans te brengen maar dat geldt natuurlijk ook andersom! We brengen tegelijkertijd de fans dichtbij Marco. Ook hij kijkt reikhalzend uit naar deze bijzondere dag. Eigenlijk moeten we weekend zeggen want de avond voorafgaand aan de fanclubdag is er de inmiddels bekende Borsato bingo! Tijdens dit weekend kan Marco bijpraten met oude bekenden en kennis maken met nieuwe fans.

De Borsato Bingo werd de laatste twee jaar aangevuld met een gezellige Borsato Pubquiz. Het werden zeer gezellige avonden waarop Marco gewoon lekker door de zaal liep en hier en daar even een praatje maakte. Als je niet teveel afgeleid bent dan kun je mooie prijzen winnen zoals een merchandise pakket, varen met Marco, maar ook kan het zijn dat je ineens met Marco naar buiten gaat om een ritje te maken in een Porsche! Alle bezoekers van de Borsato Bingo mogen aan het eind van de avond met Marco op de foto!

De Fanclubdag vond in 2018 voor het eerst plaats in Markant Uden, in Uden. Het thema was deze keer 'Thuis' en dat liep als een rode draad door deze dag. Het was een geweldige dag, met bijzondere wensen die vervuld werden, er werden diverse spellen gespeeld, en natuurlijk was er ook muziek! Er was natuurlijk ook een kinderhoek, nieuwe merchandise en kon je geweldige prijzen winnen. De dresscode was dan ook pyjama/onesie, echt huiselijk dus, en wat een leuke creaties waren er. Bij de photobooth zijn er geweldige foto`s ontstaan.

Een uitgebreid verslag over het Fanweekend van 2018 vind je hier.

Hieronder vind je een filmpje van de fantastische fanclubdag 2015!

Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…