Image

Voordelen van het lidmaatschap

De fanclub heeft een metamorfose ondergaan! Met ingang van 1 januari 2012 heeft ieder lid van de fanclub een op naam gestelde pas gekregen waaraan een aantal voordelen zijn verbonden. Zo heeft Marco persoonlijk geregeld dat fanclubleden op vertoon van hun pas bij (een groot aantal) van zijn eigen concerten eerder naar binnen mogen en zo een prachtig plaatsje in de zaal uit kunnen kiezen! Daarnaast kun je op vertoon van je pas korting krijgen op bepaalde merchandise en kun je meedoen aan speciaal georganiseerde activiteiten vanuit de fanclub. Jouw lidmaatschap met de daarbij behorende ledenpas gaat je dus een aantal fantastische voordelen opleveren.

Leden van de fanclub krijgen daarnaast regelmatig de mogelijkheid om via een presale kaarten te bestellen. Hierdoor kun je een nog betere plek bemachtigen!

En dat is nog niet alles! Ieder lid van de fanclub heeft recht op een gratis account op Club Borsato. Dat betekent je eigen plekje op het wereldwijdeweb waar je je ervaringen, belevenissen, gevoelens, uitstapjes, fotos en nog veel meer kunt delen met de bezoekers van je tijdlijn. Ook Marco zit regelmatig op Club Borsato en laat vaak een reactie achter! Je kunt een Club Borsato lidmaatschap aanvragen op www.clubborsato.nl. Succes!

Daarnaast mag je je ieder jaar opgeven voor de fanclubdag die meestal in oktober/november wordt georganiseerd en waarbij Marco als eerste arriveert, als laatste vertrekt en uiteraard de hele dag aanwezig is. Ook ontvang je twee keer per jaar het Borsato Club blad, het fanclubblad. Het Borsato Club Blad is een echt magazine met hierin het laatste nieuws rondom Marco, fotos, een strip, feiten, uiteraard een interview met Marco maar ook verhalen van andere fans en een prijsvraag. Moeilijk om kort samen te vatten maar zeer uitgebreid om te lezen en absoluut de moeite waard!
 

Alle lidmaatschappen op een rij

De fanclub kent verschillende soorten lidmaatschappen. We zetten ze even voor je op een rij. De details van het familie- en online lidmaatschap lees je daaronder.
 
  Standaard lidmaatschap Online lidmaatschap Familie lidmaatschap
Persoonlijke ledenpas  
Borsato Club Blad - -
Eigen Club Borsato tijdlijn  
Als 1e kaarten bestellen  
Early access  
Jaarlijkse kosten

€ 23,00 *

€ 15,00

€ 12,00


*) Het lidmaatschap voor leden die in Nederland wonen bedraagt € 23,00 per jaar. Voor leden die in de rest van Europa wonen bedraagt het € 26,50 per jaar. Voor leden die buiten Europa wonen gelden andere tarieven. Vraag ze even op via info@clubborsato.nl


Nieuw: Doe een lidmaatschap cadeau!

Ken je iemand die veel van de muziek van Marco Borsato houdt en het leuk lijkt om op de hoogte te blijven van alle activiteiten rondom hem? Doe deze muziekliefhebber dan een jaar lidmaatschap cadeau! Het nieuwe lid ontvangt een unieke sleutelhanger en natuurlijk alle hierboven genoemde voordelen.

Wil jij dit originele cadeau iemand geven? Stuur dan een e-mail naar info@clubborsato.nl en wij zullen je verder helpen. 


Familielidmaatschap

Wonen jullie op hetzelfde adres dan is het familielidmaatschap voor Club Borsato helemaal iets voor jullie! Je kunt familielid worden wanneer er al iemand op jullie adres een volledig lidmaatschap (met Borsato Club Blad) of een online lidmaatschap heeft. Als familielid maak je ook van alle voordelen gebruik, je ontvangt alleen geen Borsato Club Blad. Dit lidmaatschap kost maar € 12,00,- per jaar per persoon.

Direct aanmelden als familielid


Online lidmaatschap

Als online lid mag je ook een tijdlijn op Club Borsato maken en krijg je natuurlijk een eigen Club Borsato pas. Dit lidmaatschap kost € 15,- per jaar.

Meld je aan als online lid!


Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Je kunt je lidmaatschap per eerstvolgende vervaldatum van je abonnement opzeggen door een mailtje te sturen aan info@clubborsato.nl.
Beschik je niet over internet stuur dan een briefje aan:

Club Borsato
Postbus 30345
1303 AH Almere.

De opzegging is pas definitief nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…