Het Team

Wij zijn het team van Club Borsato. Onder leiding van de voorzitster van de fanclub en tevens de rechterhand van Marco, Nathalie Thielen, zorgen wij er voor dat alle leden van de fanclub twee keer per jaar het fanclubblad ontvangen, er iedere maand een nieuwsbrief per e-mail wordt verstuurd en dat alle vragen over Marco, of het nu om concerten, kaartverkoop, adreswijzigingen, lidmaatschap, een handtekening of vragen van persoonlijke aard gaat, worden beantwoord. Eén keer per jaar organiseren we samen met Marco de Borsato Fanclubdag. Ook houden wij jullie via onze social media op de hoogte van al het laatste nieuws en leuke weetjes rondom Marco.
 • Anja van den Daele

  Anja is onze Vlaamse medewerkster en ze heeft zich in korte tijd al heel wat taken eigen gemaakt. Zo schrijft ze tekstjes voor Social Media en Borsato Forum, zit ze in de Werkgroepen Borsato.nl en Nieuwsbrief en gebruikt ze haar creatieve ervaring van de kinderopvang mee in de Werkgroep Workshop. Anja is erg enthousiast, wil alles leren en altijd bereid een tandje harder te fietsen. Hartstikke fijn!
   
 • Bianca den Harder

  Bianca is zeer secuur en altijd bereid om te helpen. Bianca is hoofd van de Werkgroep Mail en dat is een enorme klus, heeft een groot aandeel in de Nieuwsbrief, zit in het dagelijks bestuur, maakt tekstjes voor Social Media en ook de Werkgroepen Fanclubdag en Tour kunnen op haar rekenen. Ze zorgt er mede voor dat er nieuwe prijsvragen op de website van Marco te vinden zijn, zorgt dat ze nagekeken worden en men een bijzondere prijs kan winnen. Een bezig bijtje dus.
   
 • Corine van Namen

  Als brandweervrouw weet Corine hoe ze voor ons de kastanjes uit het vuur moet halen! Corine is zorgvuldig, snel, accuraat en veelzijdig. Zo heeft zij de Fanclubdag, de Opslag en Workshop onder haar beheer, steekt ze de handen uit de mouwen in Social Media, Tour, Forum, Nieuwsbrief, het  Borsato Club Blad en ook het dagelijkse bestuur kan op haar talenten rekenen. Want Corine is een kanjer in het houden van overzicht!
   
 • Diana Verschoor

  Diana is verantwoordelijk voor de ledenadministratie, wat een megataak is binnen onze fanclub. Ze heeft eigenlijk bijna alle taken binnen de fanclub al een keer gedaan waardoor ze makkelijk overal bij kan springen.  Ze zorgt dat alles voor de Tour in orde is, werkt mee aan de mail, Nieuwsbrieven, Social Media, Borsato Club Blad, Fanclubdag, Borsato.nl, zit in dagelijks bestuur en ook weet ze de weg in de opslag. Diana zet graag de puntjes op de i!
   
 • Eric Bus

  Eric is niet alleen onze technische man die helpt met de werkzaamheden achter de websites, ook is hij verantwoordelijk voor het ontwerp en de verzending van onze ledenpassen en heeft hij een grote rol in de organisatie van de Fanclubdag. Ook houdt hij onze webshop up to date. Bovendien verleent Eric allerlei hand- en spandiensten in zo’n beetje alle Werkgroepen en als we het niet meer weten, weet Eric vrijwel altijd een oplossing!
  .
 • Hillie Hop

  Hillie staat altijd klaar om iemand te helpen en is enorm veelzijdig, wat een heerlijke combinatie is. Ze is hoofd Borsato Weblog maar heeft ook het nieuwe Club Borsato onder haar hoede. Mail beantwoorden, nieuwsartikelen schrijven of berichtjes voor Social Media schudt Hillie zo uit haar mouw. Tijdens het corrigeren van teksten haalt ze moeiteloos alle foutjes eruit en ook in de Werkgroepen Workshop en de Photohunt kunnen we op haar rekenen.
   
 • Johnny Hermans

  Johnny zit er nog maar kort bij, en we hebben nog geen volledig zicht op al zijn talenten en capaciteiten. Johnny zit in de Werkgroep Techniek met Eric, zij spreken namelijk dezelfde taal en dat maakt dat we ons breder kunnen inzetten op o.a. de fanclubdag en we dankzij Johnny ook minder kwetsbaar zijn. Los daarvan is zijn rol in de Werkgroep Koetjes en Kalfjes groot. Dat klinkt misschien oneerbiedig, maar het tegendeel is waar. Johnny verbindt mensen, luistert en begrijpt. 
 • Kimberley Vaessen

  Kimberley is al fan van Marco sinds ze twee vlechtjes had, maar nu ze voor de fanclub werkt heeft Marco en zijn muziek nog meer betekenis gekregen.  Ze is medeverantwoordelijk voor de ledenadministratie, de Tour, staat haar mannetje in de Werkgroep Fanclubdag en vergadert elke zes weken mee in het dagelijkse bestuur. Ook zorgt ze dat de Goede Doelen niets te kort komen en helpt ze mee met Social Media.
   
 • Lisanne Maasland

  Lisanne studeert HBO-Fysiotherapie maar we zijn enorm blij dat ze dat kan combineren met werken voor de Fanclub! Lisanne kan prachtig schrijven, ze zit dus ook in de Werkgroep Social Media en beantwoordt een deel van de e-mail, ze is actief in Borsato.nl en op Borsato Weblog en enorm leergierig. Lisanne is eigenlijk altijd vrolijk en enthousiast en een fijne collega om mee te werken!
   
 • Lunarda Thomas

  De goedlachse Lunarda heeft een radar voor Marco-nieuwtjes. Ze struint het internet af en vindt dingen waar wij het bestaan niet van wisten! Haar natuurlijke nieuwsgierigheid maakt dat zij de leukste interview-vragen bedenkt en het Borsato Club Blad belandt nooit op jouw mat zonder dat Lunarda daar ideeën voor heeft aangedragen. Verder is ze hoofd Social Media, betrokken bij het Borsato Forum, hoofd Borsato.nl en werkt ze aan de Nieuwsbrieven.
   
 • Monique Altena

  Monique is ongelofelijk leergierig en pakt ook alles supersnel op. Ze is ondernemend en heeft veel doorzettingsvermogen. Monique werkt binnen de fanclub onder andere voor de Werkgroep Social Media en de Nieuwsbrief, maar is ook onze ambassadeur van War Child. Ook voor Borsato Weblog zet zij zich graag in! Verder is ze te vinden bij Borsato.nl en de Tour. Heb je iets van onze Merchandise nodig, dan is Monique je ‘man’!
   
 • Sandra Meeuwsen

  Sandra kan eigenlijk in alle groepen (op de Workshop na haha) prima uit de voeten. Haar tekstjes zijn origineel en volledig, maar in de toekomst gaan we ook van haar administratieve vaardigheden gebruikmaken. Sandra neemt initiatief, houdt overzicht en raakt niet snel in paniek. Ze vindt haar weg binnen o.a. de Nieuwsbrief, Social Media en Borsato Weblog. Ze vindt ook veel leuk om te doen! Handige kwaliteiten!
 • Venice Schell

  Venice is creatief, handig met foto- en filmbewerking, kan alles op het internet vinden en haar liefde voor Marco groeit nog elke dag. Venice werkt in de zorg, misschien dat zorgen voor de fans van Marco haar daarom zo natuurlijk af gaat! Zij zet haar creativiteit in in de Werkgroepen Fanclubdag en Workshop en tevens is ze te vinden in Social Media en Borsato Weblog. Ook verzorgt zij de verjaardagen van ons Team.
   
 • Yaiza Kessels

  Yaiza kreeg in 2016 haar zoontje Liam, maar de liefde voor Marco zit zo diep dat ze binnen de fanclub nog altijd een belangrijke rol speelt. Dat is fijn, want ze is creatief en doortastend, actief op het Forum, en ook de Werkgroepen Borsato Weblog, Tour en Mail zitten in haar takenpakket. Yaiza kan leuke tekstjes maken dus ook in Social Media hebben we haar er graag bij.
   
 • Nathalie Thielen

  Nathalie heeft als voorzitter de veertien vrijwilligers die er inmiddels voor de fanclub werken onder haar hoede en is het lijntje tussen Marco en zijn fan(s)(club). Alle werkgroepen vallen onder haar hoede en ze begeleidt, leidt en stuurt waar kan. Ze voert de redactie over het magazine  Borsato Club Blad en is tevens Marco’s personal assistent. Nathalie begeleidt Marco tijdens o.a. The Voice, Meet & Greets en bezoekjes aan bijvoorbeeld ziekenhuizen.