Image
We hebben een aantal veelgestelde vragen op deze pagina verzameld.


Hoe kan ik Marco een brief sturen?

Een persoonlijke brief kun je naar ons postbusadres sturen:

Club Borsato
Postbus 30345
1303 AH in Almere

Alle post die we op het postbusadres voor Marco ontvangen gaat vanzelfsprekend ook naar hem toe. Daar kun je gerust op zijn. Omdat we slechts om de zoveel tijd met Marco zitten om de post door te nemen, filteren we er eerst de post uit die we zonder hem kunnen beantwoorden, zoals vragen over het lidmaatschap, spreekbeurten of een handtekening.
 

Wanneer wordt de fanclubdag gehouden?

De datum van de fanclubdag verschilt per jaar, maar valt meestal tussen september en november. In 2018 werd de fanclubdag gehouden op zondag 14 oktober in Markant Uden. Ook in 2019 zal er weer een fanclubdag zijn, zodra de datum bekend is zal dit uiteraard op de social media en in de nieuwsbrief komen te staan.


Mag ik iemand meenemen naar de fanclubdag?

Ieder lid mag voor maximaal twee andere mensen een kaartje kopen. Ook kinderen hebben een kaartje nodig.


Kan Marco bij mij thuis komen optreden?

Helaas niet. Marco is enkel te boeken voor besloten evenementen, en dus niet voor bruiloften of huiskamerconcerten.
 

Hoe kom ik aan een handtekening van Marco?

Om een handtekening van Marco te krijgen moet je het volgende doen: Neem een grote enveloppe op formaat A5, dus een half A4tje en schrijf hier op je eigen naam en adres. Plak er ook voldoende postzegels op. Deze envelop stop je in een nieuwe envelop en daar schrijf je ons adres op:

Club Borsato
Postbus 30345
1303 AH Almere

Zet in de linkerbovenhoek 'handtekening'. Ook hier plak je natuurlijk een postzegel op. Is de handtekening voor een speciaal persoon of een bijzondere gelegenheid? Schrijf dat er dan bij. Bijvoorbeeld: Bruiloft van Pieter en Natasja, 12 mei 2018. Wij zorgen er dan voor dat de handtekening zo snel mogelijk naar je verzonden wordt. Houd er rekening mee dat we Marco niet iedere dag zien en er soms dus wat tijd overheen zal gaan.
 

Staat je vraag er niet tussen?

Heb je vragen over het lidmaatschap, over Marco of heb je een speciaal verzoek? Stuur ons een e-mail op info@clubborsato.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
 

Bankgegevens

IBAN-nummer: NL64ABNA0612934551
BIC-code: ABNANL2A           

ABN AMRO
t.n.v. Tifosi di Marco Borsato, Almere
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…