Word ook lid van de fanclub!

Image
Datum:
Categorie:
Fans
Voordelen van het lidmaatschap

Er zijn veel leuke voordelen voor de leden van de fanclub. Zo krijgt ieder lid van Club Borsato een op naam gestelde pas waaraan een aantal voordelen zijn verbonden. Marco heeft bijvoorbeeld persoonlijk geregeld dat fanclubleden op vertoon van hun pas bij (een groot aantal) van zijn eigen concerten eerder naar binnen mogen en zo een prachtig plaatsje in de zaal uit kunnen kiezen! Daarnaast kun je op vertoon van je pas korting krijgen op bepaalde merchandise en kun je meedoen aan speciaal georganiseerde activiteiten vanuit de fanclub. Jouw lidmaatschap met de daarbij behorende ledenpas gaat je dus een aantal fantastische voordelen opleveren.

Leden van de fanclub krijgen daarnaast regelmatig de mogelijkheid om via een presale kaarten te bestellen. Hierdoor kun je een nog betere plek bemachtigen!

En dat is nog niet alles! Ieder lid van de fanclub heeft recht op een gratis account op Club Borsato. Dat betekent je eigen plekje op het wereldwijdeweb waar je je ervaringen, belevenissen, gevoelens, uitstapjes, fotos en nog veel meer kunt delen met de bezoekers van je clubborsato account. Ook Marco zit regelmatig op Club Borsato en laat vaak een reactie achter! Je kunt een account aanmaken  op www.clubborsato.nl. Succes!

Daarnaast mag je je ieder jaar opgeven voor de fanclubdag die meestal in oktober/november wordt georganiseerd en waarbij Marco als eerste arriveert, als laatste vertrekt en uiteraard de hele dag aanwezig is. Ook ontvang je twee keer per jaar het Club Borsato fanclubblad. Het Club Borsato fanclubblad is een echt magazine met hierin het laatste nieuws rondom Marco, foto's, een strip, feiten, uiteraard een interview met Marco maar ook verhalen van andere fans en een prijsvraag waarbij je vaak te gekke prijzen kunt winnen. Moeilijk om kort samen te vatten, maar zeer uitgebreid om te lezen en absoluut de moeite waard!
 

Alle lidmaatschappen op een rij!

De fanclub kent verschillende soorten lidmaatschappen. We zetten ze even voor je op een rij. De details van het familie- en online lidmaatschap lees je daaronder.
 
  Standaard lidmaatschap Online lidmaatschap Familie lidmaatschap
Persoonlijke ledenpas      
Borsato Club Blad      
Club Borsato account      
Als 1e kaarten bestellen      
Early access      
Jaarlijkse kosten € 23,00 * € 15,00 € 12,00


*) Het lidmaatschap voor leden die in Nederland wonen bedraagt € 23,- per jaar. Voor leden die in de rest van Europa wonen bedraagt het € 26,50 per jaar. Voor leden die buiten Europa wonen gelden andere tarieven. Vraag ze even op via info@clubborsato.nl

Nieuw: Doe een lidmaatschap cadeau!

Ken je iemand die veel van de muziek van Marco Borsato houdt en het leuk lijkt om op de hoogte te blijven van alle activiteiten rondom hem? Doe deze muziekliefhebber dan een jaar lidmaatschap cadeau! Het nieuwe lid ontvangt een leuk Borsato welkomstpakketje en natuurlijk alle hierboven genoemde voordelen. Wil jij dit originele cadeau iemand geven? Stuur dan een e-mail naar info@clubborsato.nl en wij zullen je verder helpen.

Familielidmaatschap

Woon je op hetzelfde adres en hebben jullie aan één Club Borsato magazine per keer genoeg, dan is het familielidmaatschap helemaal iets voor jullie! Het basislid krijgt dan het Club Borsato magazine thuisgestuurd en mag daarnaast natuurlijk van alle voordelen genieten. Het familielid mag ook een Club Borsato account aanmaken, krijgt een eigen Club Borsato-pas maar géén Club Borsato fanclubblad. Dit lidmaatschap kost maar € 12,- per jaar.

Direct aanmelden als familielid!

Online lidmaatschap

Een online lid profiteert van dezelfde voordeeltjes als een 'gewoon' lid maar ontvangt geen eigen Club Borsato magazine (fanclubblad).
Als online lid mag je ook een account aanmaken op Club borsato en krijg je natuurlijk een eigen Club Borsato-pas met alle bijbehorende voordelen.
Dit lidmaatschap kost € 15,- per jaar.

Meld je aan als online lid!


Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Je kunt je lidmaatschap per eerstvolgende vervaldatum van je abonnement opzeggen door een mailtje te sturen aan info@clubborsato.nl.
Beschik je niet over internet stuur dan een briefje aan:

Club Borsato
Postbus 30345
1303 AH Almere.

De opzegging is pas definitief nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…