We hebben een winnaar!

Image
Datum:
Categorie:
Fans
Nog 14 nachtjes slapen en dan mag ik het podium op in De Kuip. Intussen zijn de repetities in volle gang en zowel ik als mijn bandje hebben er ontzettend veel zin in. Maar voordat het zover is, mag ik eerst nog de prijswinnaars van de Moederdagactie bekend maken.
 
Zondag stond er op mijn website een prijsvraag met zes foto’s van mij samen met een gastartiest online, waarbij de gastartiest onherkenbaar was gemaakt. Heel veel antwoorden kwamen er binnen via de mail. De hoofdprijs was dan ook niet de minste. Diegene die de mysterieuze gasten kon ontrafelen en ook het juiste concert erbij vermeldde, maakte kans op twee kaarten voor mijn concert in De Kuip op 29 mei. Onder de vele inzendingen waren er ook een aantal die wel de juiste naam van de gastartiesten instuurden, maar helaas waren vergeten te vermelden bij welk concert deze foto’s werden gemaakt.

Zo had ook Barbara Aberson deze prijsvraag niet helemaal goed gemaakt. Alle gastartiesten die gezocht werden had ze goed, maar in plaats van dat ze benoemde bij welk concert mijn gasten waren, wist ze wel te vertellen welke duetten ik samen met de gastartiesten zong. De combinatie klopte als een bus alleen was dat niet de vraag. Maar ik vind wel dat dit beloond mag worden, dus Barbara ik vind dit toch zeker een troostprijs waard en krijg je een mooie armband van mij!

Uiteindelijk bleven er een dertigtal mensen over, die het antwoord goed hadden. Uit deze goede inzendingen is er één winnaar getrokken, en dat is Alisia Velings. Gefeliciteerd Alisia, jij mag samen met iemand anders bij mijn eerste concert in De Kuip aanwezig zijn op 29 mei. Harstikke leuk!

Barbara en Alisia, zouden jullie even jullie adres gegevens willen doorgeven via de mail aan mijn Team Club Borsato?

 
Groetjes,
 
Marco
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…