Dank je wel, Nathalie!

Image
Datum:
Categorie:
Fans
Na 25 jaar de voorzitter van de fanclub en mijn persoonlijke assistente te zijn geweest, heeft Nathalie Thielen besloten een andere weg in te willen slaan:
 
Nathalie: “Hoewel ik het mooiste werk van de wereld heb, voel ik een diep verlangen om meer te doen met mijn andere interesses en talenten. Ik droom bijvoorbeeld over het schrijven van een boek, iets wat nooit zal lukken in combinatie met een intensieve baan als deze. Het betekent een nieuw avontuur, maar ook iets achterlaten waar je van houdt, wat je 25 jaar met heel je ziel en zaligheid hebt gedaan. Ik heb ongelofelijk genoten van alles wat er in die 25 jaar op mijn pad is gekomen en ongelofelijk dankbaar naar de fans, mijn collega’s en Marco voor de kansen die ik heb gekregen. Maar ik ben klaar voor het volgende hoofdstuk!”
 

Nathalie heeft 25 jaar lang met liefde leidinggegeven aan de mooiste fanclub van Nederland en is ze bijna een moeder geworden voor de fans. Ook was ze een heel belangrijke steunpilaar voor mij, ze heeft mij in staat gesteld mijn werk als zanger optimaal te kunnen uitvoeren met een serviceniveau die past bij onze visie. Ze verdient een applaus, een diepe buiging en respect voor de manier waarop ze leiding heeft gegeven aan een grote groep mensen, die deze fanclub heeft gemaakt tot wat het nu is.
 
Maar ik begrijp als geen ander dat je je ambities en dromen moet najagen, dat het tijd is voor nieuwe dingen. Uiteraard gun ik haar de ruimte en de vrijheid dat te kunnen doen. Ik zeg haar dan ook al mijn steun toe in het najagen van haar ambitie en het stellen van nieuwe doelen. 
 
Club Borsato: "Als Club Borsato gaan we in Nathalie een bevlogen, inspirerend en liefdevolle voorzitter missen, die uit ons allen het beste naar boven wist te halen. Haar visie, haar inlevingsvermogen en de manier waarop ze voor alles een oplossing wist te vinden, samen met haar liefde voor Marco en zijn fans, maakt haar niet alleen een voorzitter waar we ongelofelijk veel van geleerd hebben, maar voor velen van ons ook een fijne vriendin.
We zullen Nathalie haar humor, warmte, teksten, creativiteit, supergoeie ideeën, uitstekende kennis van de Nederlandse taal, haar talent om orde te scheppen in chaos, geduld, stimulans en leidinggevende kwaliteiten enorm missen, maar staan als allereerste in de rij wanneer haar boek uit komt.
We wensen haar dan ook niets dan het beste voor de toekomst! Hoewel het voor ons ook wennen zal zijn, weten we tegelijk ook zeker dat wij met Club Borsato de fans van Marco zo goed mogelijk zullen blijven bedienen. De fans kunnen altijd op ons rekenen!"

 

We gaan haar missen en ik in het bijzonder! 
Nathalie, dankjewel voor alles!
 
X  Marco
 

 
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…