Ziggo Dome bestaat vijf jaar!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
PERSBERICHT!

Ziggo Dome viert 5-jarig bestaan met twee shows van Marco Borsato

In juni 2017 bestaat de Ziggo Dome in Amsterdam vijf jaar. Deze mijlpaal wordt groots gevierd met twee bijzondere concerten van Marco Borsato, vijf jaar nadat de concerthal door hem werd geopend. Marco nodigt bekende bevriende artiesten uit om samen met hem dit jubileum te vieren. Met de concerten die op 23 en 24 juni a.s. plaatsvinden wordt het zelfs de twintigste keer dat Borsato in de Ziggo Dome optreedt, een ongeëvenaarde prestatie.

Marco Borsato: “Voor mij is de Ziggo Dome een bijzondere plek waar ik met deze speciale concerten nu voor de twintigste keer mag staan. De Ziggo Dome heeft de meest moderne technieken in huis, als bezoeker ervaar je dat er alles aan gedaan is van deze concertzaal een locatie te maken waar zowel artiest als publiek zich helemaal thuis voelt. Ik mag nu voor de twintigste keer in Ziggo Dome entertainment bieden in zijn puurste vorm en ik ben er trots op dat ik dit unieke jubileum samen met mijn fans kan delen en vieren.”

Vijf jaar Ziggo Dome
Sinds 24 juni 2012 levert de Ziggo Dome een ultieme live beleving aan muziekliefhebbers. Vanaf de opening, vijf jaar geleden, heeft de muzieklocatie zich snel ontwikkeld als een grote speler op de nationale en internationale muziekmarkt.

Acts als U2, Prince, Madonna, Ed Sheeran, Bruno Mars, Beyoncé en Adele stonden reeds op het podium in de Ziggo Dome. Maar ook de crème de la crème van de Nederlandse artiesten heeft een weg gevonden naar de muzieklocatie in Amsterdam.

“Het begon met een droom en een visie en nu vijf jaar later behoren we tot de top binnen de concertlocaties wereldwijd," zegt Danny Damman, directeur Commerciële Zaken, Ziggo Dome. “Het is ongekend hoe snel dat is gegaan. Deze concerten van Marco Borsato sluiten een mooie periode af waar wij enorm trots op zijn, maar wij kijken ook uit naar een veelbelovende toekomst. We zijn tenslotte pas vijf jaar oud!”

Kaarten
Vanaf vandaag zijn de kaarten verkrijgbaar voor klanten van Ziggo en Vodafone voor de jubileumconcerten die op 23 en 24 juni in de Ziggo Dome plaatsvinden.
De kaarten zijn te bestellen via deze link.
Klanten kunnen maximaal 8 tickets per persoon bestellen.

Meet & Greet
Kaarten kunnen alleen door klanten van Ziggo en Vodafone worden gekocht. Klanten die Vodafone en Ziggo combineren maken bovendien ook nog eens kans op leuke extra’s, zoals een meet & greet met Marco, afterparty, backstage tour en fastlane tickets.

Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…