Fanclubdag 2017, ik heb er zin in!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
Ook dit jaar kan ik weer melden dat de jaarlijkse Fanclubdag eraan komt! Jaren geleden, namelijk in 1999, zijn we met een Fanclubdag begonnen in een kleine aula van een school. Tegenwoordig is dit uitgegroeid tot een heel weekend waarbij de meeste fans ook gezellig een nachtje kunnen blijven slapen in een nabijgelegen hotel. Het is dan ook hartstikke leuk om dit gezellige weekend samen te beleven, met je beste vriend(in) of wellicht iemand die je juist via de fanclub hebt ontmoet. Want op dit soort dagen ontstaan er altijd weer nieuwe vriendschappen, zo leuk! Op de zaterdagavond hebben we dan de Bingo avond waarbij er geweldige prijzen te winnen zijn. Zoals voorgaande jaren bijvoorbeeld concertkaartjes, een high tea, pizza’s maken met mij, of een ritje in de Porsche op de avond zelf. Ook ga ik die avond altijd met iedereen op de foto. Ik probeer tussen de tafeltjes door te lopen, maak wat praatjes met mensen. Kortom, dit is altijd al een hele gezellige avond met een hoop bekende gezichten inmiddels.

Dit jaar zal de Fanclubdag weer plaatsvinden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en wel op 15 oktober 2017Dus zet vast een dikke streep in de agenda en hou deze datum vrij voor het leukste weekend van het jaar!FANCLUBDAG 2017!
Op zondag 15 oktober vindt de Fanclubdag dus plaats. Deze dag wordt gevuld met leuke activiteiten! Denk aan fans die verrast worden op het podium, er worden spellen gedaan en muziek gemaakt. En er valt ook deze dag genoeg te winnen! We hebben eigenlijk elk jaar wel leuke en unieke prijzen, zoals ritjes in de Porsche, een high tea, een interview met mij, een photoshoot, soms een leuke boottocht of samen pizza maken. De zaal wordt gevuld met leuke kraampjes, er zijn nieuwe Marco-artikelen te koop en dit jaar hebben we ook een zogenaamde verzamelkraam. Wanneer je Borsato-artikelen hebt die je niet meer gebruikt kun je die doneren aan onze verzamelkraam. Daar worden ze voor zachte prijsjes verkocht aan een nieuwe eigenaar die daarmee wellicht zijn verzameling wel compleet maakt. De opbrengst van deze kraam gaat naar Warchild! En ook aan de kinderen is gedacht, die kunnen zich vermaken in de kinderhoek, waar lekker geknutseld kan worden en waar je je ook dit jaar weer kunt laten schminken.Ook zal er muziek op het podium plaatsvinden. Zoals jullie weten tour ik geregeld door het land waarbij ik mijn best doe mijn mooiste liedjes voor jullie te zingen. Dit keer doen we het andersom! Ik begreep dat jullie het heel erg leuk zouden vinden om eens voor mij te zingen! Wie dat wil kan in aanmerking komen een Borsato-song op het podium te zingen, begeleid door een live-pianist.
Lijkt jou dat ook leuk? Stuur dan jouw 'auditie' op naar info@borsato-fanclub.nl. Doe dat voor 15 juli, want dan beslissen we wie mag komen zingen!

Iedereen maakt evenveel kans, want een aantal fans mogen de muzikale invulling verzorgen op deze dag. Degene die hiervoor uitgekozen worden krijgen dan een bestandje toegestuurd waarop de pianobegeleiding te horen is, zodat je dat thuis rustig kunt oefenen. Ik ben nu al zo benieuwd naar de muzikale talenten binnen de fans! Je auditie mag je doen door een geluidsfragment of een filmpje, bijvoorbeeld opgenomen met je telefoon, naar ons te sturen. Let op: is je bestand zwaarder dan 10MB dan kun je het niet per mail doen. Dan kun je je bestand sturen via WeTransfer.
Overigens hebben we ook dit jaar weer een thema! Italië is het onderwerp waar het dit jaar om draait! Je outfit in het groen/wit/rood zou te gek zijn!

Deze dag proberen we ook weer grote en kleine wensen te vervullen. Ken jij iemand die een grote wens heeft waarvan je denkt dat we daar misschien iets mee kunnen? Mail dan naar de fanclub! We hebben dan wel wat concrete informatie nodig. Om wie gaat het precies, waarom gun je het hem/haar zo en wat is nou echt de wens? Als het lukt, mail dan de social media gegevens van deze persoon mee, zodat we wat achtergrondinformatie hebben. Deze persoon moet dan natuurlijk wel naar de FCD komen! We maken overigens van te voren nooit bekend wie er uiteindelijk verrast gaat worden...

Kaarten voor de FCD kun je HIER BESTELLEN!


BORSATO BINGO 2017!
De zaterdag voor de Fanclubdag zal er ook weer een gezellige spelavond plaatsvinden. We doen opnieuw de Borsato Bingo, want die is eigenlijk niet meer weg te denken, maar ook de Borsato-Pubquiz gaan we weer doen. Vorig jaar werd er veel gemopperd over de moeilijkheidsgraad van de vragen, daar zullen we dit jaar op letten :-) Maar meedoen is belangrijker dan winnen, toch? En je leert wellicht ook nog iets over mij wat je nog niet wist!
Je opgeven voor de Bingo kan hier! De Borsato Bingo vindt ook plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.
Deze spelavond is helaas al uitverkocht. Wel kun je je op een wachtlijst laten zetten, in het geval er een afmelding is.
FAQ:
De fanclub heeft de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet:

Moet je persé lid zijn van de fanclub om naar een van deze evenementen te gaan?
Deze dagen zijn bedoeld voor de leden van de fanclub. Ben je (nog) geen lid, dan kun je het nu worden of als introducee met iemand mee gaan die wel lid is.

Wat kost een toegangsbewijsje voor deze evenementen?
De FCD kosten 23,00 euro voor een lid en 27,00 euro voor een introducee. Voor de Borsato Bingo dienen zowel jij als je eventuele introducees een spelpakket af te nemen, deze kost 15,00 euro.

Kunnen we in Egmond aan Zee weer blijven slapen?

Jazeker, je kunt een kamer boeken voor dat weekend. Dat kan bv in Hotel Zuiderduin, in Hotel Golfzang of in Hotel de Boei.

Treedt Marco op?
Nee, Marco treedt op deze bijeenkomst niet op. Hij heeft toegezegd dat volgend jaar weer te willen! Wel mogen er fans een Marco-song voor hem zingen, dus er is wel LIVE-muziek.

Mogen kinderen ook naar deze evenementen?
Kinderen mogen op vertoon van een toegangsbewijsje uiteraard ook komen. Gezien de drukte, het geluid en de activiteiten wordt aangeraden kinderen jonger dan 4 jaar niet mee te nemen.

Kan ik met Marco op de foto of even met hem praten?
Op zaterdagavond, na de Bingo, mogen alle deelnemers van de Bingo met hem op de foto. We hebben hier een fotograaf staan die de foto maakt, die je later die week kunt downloaden via Borsato.nl.
Op de fanclubdag op zondag probeert Marco wel door de zaal te lopen, waar je hem uiteraard om een foto kan vragen. Zolang dit rustig gebeurt en we zijn veiligheid kunnen garanderen, zal dit gebeuren tussen 10.30-12.00 uur. Wanneer de groep te enthousiast wordt en er te weinig zuurstof voor Marco overblijft, grijpen we in :-) 


Zie ik jullie op één of meerdere dagen?
Ik heb er zin in!

Groetjes,

Marco

 
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…