Finalist bij de 100% NL Awards!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
Jaja, ik ben twee maal finalist bij de 100% NL Awards! In de categorie ‘Zanger van het Jaar’ én met mijn album ‘Thuis’ in de categorie‘Album van het Jaar’!
Na de eerste spannende stemronde van weken stemmen, werd bekend wie er uiteindelijk tegen elkaar gaan strijden om die felbegeerde awards.
 
Het maakt mij heel trots en doet me veel, want hoewel ik al vaker een 100%NL Award heb gewonnen, vind ik het keer op keer weer bijzonder om nog altijd samen met getalenteerde collega artiesten de strijd weer aan te mogen gaan.


 
Vorig jaar heb ik mijn album ‘Thuis’ uitgebracht en dan is het toch altijd heel spannend wat het publiek hiervan vindt. Deze awards zijn echte publieksprijzen en daarom zo enorm geliefd bij alle artiesten. Ik ben altijd enorm dankbaar als mijn publiek me via deze weg laat weten hoe ze van mijn muziek genieten, ook nu weer.
Ik ben dan ook heel erg trots! Dank jullie wel voor het stemmen, lief publiek!
Tevens zijn Maan en OG3NE ook finalisten. Zowel Maan als OG3NE in de categorie ‘Zangeres van het Jaar’ en OG3NE maakt ook nog kans op ‘Hit van het Jaar’ met ‘Lights and Shadows’.
 
Maar… nu moet er gestemd worden en richt ik me uiteraard opnieuw tot jullie, mijn eigen achterban :-)
Om de awards daadwerkelijk  te kunnen winnen zijn jullie stemmen immers nodig!
Stemmen kan tot en met 16 februari via deze link. De uitreiking van de 100% NL Awards zal op 20 februari 2018 zijn in Panama te Amsterdam.  

Als je finalist bent, dan wil je zo’n award natuurlijk dolgraag winnen en daarom zou ik het echt te gek vinden als jullie op mij zouden willen stemmen! 
En als jullie toch stemmen, denken jullie dan ook aan Maan en OG3NE van Team Borsato? Dank je wel!

Groetjes ,

Marco
 
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…