Vier je feestje voor War Child!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
Al twintig jaar zet ik mij in als ambassadeur voor War Child. Om dit te vieren organiseer ik op 5 december een feestje, een uniek benefietconcert in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Een concert dat binnen zeer korte tijd helemaal is uitverkocht! Jullie betrokkenheid raakt me! De opbrengst van dit concert komt volledig ten goede aan oorlogskinderen.

Dit is een feestje dat ik organiseer, maar in samenwerking met Radio 100%NL vraag ik nu iedereen in Nederland om extra impact te geven aan je eigen feestje. En het maakt niet uit welk feestje je hebt of organiseert, vraag aan je gasten of ze in plaats van een cadeau een donatie willen doen voor War Child. Niet jij krijgt een cadeau, maar de oorlogskinderen krijgen een toekomst cadeau!

 

Hiermee maak je ook nog eens kans om samen met 5 vrienden op 5 december naar mijn concert in Carré te gaan. Je kunt dus kaarten winnen inclusief Meet & Greet! Om kans te maken moet je voor 23 november je feestje aanmelden op www.warchild.nl/feest en €100,00 hebben ingezameld. Want iedere €100,00 die je inzamelt of doneert is één kans op vrijkaarten. Maar hoe meer je inzamelt of doneert, hoe meer kans je maakt! Ik maak vervolgens eind oktober tijdens de middagshow van Barry Paf op 100%NL de eerste winnaar van de 6 kaarten bekend. De tweede winnaar wordt op 23 november bekend gemaakt, ook op 100%NL.
 
Vieren jullie ook je feestje voor War Child? Leef je uit, vier volop feest en dan hoop ik jou te zien tijdens de Meet & Greet en mijn concert voor War Child in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam!
Alvast bedankt!

Groetjes,

Marco
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…