Genomineerd voor 100% NL Awards!

Image
Datum:
Categorie:
Marco
De 100% NL Awards zijn dé publieksprijzen voor Nederlandse artiesten. Tijdens de tiende editie van de 100% NL Awardshow, die 7 februari 2019 plaats zal vinden in The BOX in Amsterdam, worden Nederlandse artiesten bekroond voor hun bijdrage aan de beste muziek van Nederland. Het is niet alleen de tiende keer dat de 100% NL Awards worden georganiseerd, ook bestaat de radiozender 12,5 jaar. 

En ondanks dat het niet voor de eerste keer is dat ik genomineerd ben voor een Award, is het iedere keer weer geweldig om te vernemen dat ik in het lijstje sta. Want een nominatie voor deze prachtige prijs went nooit. Deze Awards zijn stuk voor stuk een waardering die uitgaat van het publiek. Ze worden namelijk door jullie, mijn publiek, toegekend en dat maakt een nominatie nog net iets specialer. Ik kan jullie dus oprecht vertellen dat ik ontzettend blij ben ermee. Deze keer ben ik voor drie categorieën genomineerd, namelijk ‘Zanger van het Jaar’, 'Hit van het Jaar' samen met mijn Vrienden van Amstel LIVE met het nummer 'Vrienden' en voor de ‘Live Act van het Jaar’ met ‘Thuis’ in het Koninklijk Theater Carré!

Wanneer je genomineerd bent, wil je natuurlijk ook winnen. Daarom zou ik het te gek vinden als ik op jullie stem mag rekenen. Want alleen dankzij jullie stem, de stem van mijn geliefde publiek, zou ik Award(s) mee naar huis kunnen nemen. Om door te gaan naar de tweede stemronde, vraag ik jullie om via deze link voor 21 januari jullie stem uit te brengen. Hierna worden de definitieve kanshebbers bekend voor de verschillende Awards en volgt er een tweede stemronde. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op 7 februari in The Box Amsterdam.

Ook dit jaar zal het weer een feestje worden tijdens de uitreiking, maar deze jubileum show zal uitgebreid gevierd worden met optredens van Davina Michelle en Ilse DeLange. En jij kunt hier bij zijn en via deze link kun je een kaartje bestellen! 
Vorig jaar gaf Ilse een exclusief optreden voor honderd prijswinnaars van 100% NL in Panama Amsterdam en hier mocht ik haar verrassen met de 100% NL Oeuvre Award, dit ter ere omdat ze alweer 20 jaar actief is als zangeres en niet zomaar een zangeres. Ilse is een zangeres van wereldklasse en deze prijs is meer dan verdiend, en ik vond het een eer dat ik haar deze prijs mocht overhandigen!

Wat voor mij, als coach bij The Voice, weer heel mooi is om te zien, is dat er ook dit jaar kandidaten uit Team Borsato genomineerd zijn in verschillende categorieën. Zo is Maan, maar ook OG3NE, dit jaar genomineerd in de categorieën ‘Zangeres van het Jaar’. Maan dingt echter ook mee in de categorie 'Album van het Jaar' met 'Waar Ga Je Heen', en moet ikzelf het in de categorie ‘Live act van het Jaar’ opnemen tegen de meiden van OG3NE met hun ‘A Magical Christmas in Concert’, wat het dan weer extra spannend maakt.

En als jullie dan toch op mij aan het stemmen zijn, denk dan ook eens aan de meiden van Team Borsato, hahaha!
 
Groetjes,

Marco
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…