OranjeNacht in Luzern te Zwitserland

Image
Datum:
Categorie:
Marco
Heel veel Nederlanders wonen in het buitenland en dat ook deze Nederlanders van een feestje houden is niet vreemd. In Luzern in Zwitserland heeft een groep Nederlanders en Oranje-Fans het initiatief genomen om een OranjeNacht festival te organiseren. Dit wordt echt een Nederlands feestje met patatje oorlog, frikandellen, kroketten, kibbeling en uiteraard poffertjes.
 
Maar wat is een Nederlands feestje zonder Nederlandse muziek?
Ik vind het dan ook geweldig om te kunnen zeggen dat ik samen met mijn band mag optreden op dit festival in Zwitserland. En niet alleen ik zal er zijn, maar ook Leonie Meijer, Van Dik Hout en Nick & Simon. Samen gaan wij Zwitserland laten zien hoe wij Nederlanders een feestje vieren.
 
Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 uur            deur open
16.00 uur            Van Dik Hout
17.30 uur            Leonie Meijer
19.00 uur            Nick & Simon
21.00 uur            Marco Borsato
23.30 uur            afsluiting
 
Wil jij ook een feestje vieren in het mooie Zwitserland, dan kun je er hier alles over lezen en ik zou het hartstikke leuk vinden om jullie daar dan ook te zien.
 
Wil je er een leuke (korte) vakantie van maken, dan kun je via deze site vast een overnachting vinden die bij jou past. Op ongeveer 800 meter van de locatie, waar het festival zal plaatsvinden, zal in april/mei een nieuw 3 sterren hotel zijn deuren openen. Dit hotel is hier te boeken. Wil je liever camperen, dan vind je hier mooie campings in de buurt.
 
De tickets voor dit festival zijn te verkrijgen via deze website. Let wel op, de prijs van de tickets staat in Zwitserse Frank aangeduidt.

 
Wie ga ik zien in Luzern te Zwitserland op 28 september?
 
Groetjes
 
Marco
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…