The Voice Kids begint bijna weer!

09 February 2017

The Voice Kids begint bijna weer!

– Persbericht –
Kleine talenten nemen podium over bij ‘The Voice Kids’


Tientallen piepjonge zangers en zangeresjes staan in de startblokken voor een nieuw seizoen van ‘The Voice Kids’ bij RTL 4. Een hele delegatie aan kinderen tussen de 8 en 14 jaar is er klaar voor om het podium van de volwassen-voices over te nemen en hun zangtalent ten gehore te brengen. Vanaf vrijdag 24 februari betreden de kids één voor één het podium met maar één doel: het laten draaien van de drie coachstoelen.

Tijdens alweer het zesde seizoen worden deze stoelen bezet door coaches Ali B., Ilse DeLange en Marco Borsato. Dat deze drie coaches al eerder de strijd met elkaar zijn aangegaan, wil absoluut niet zeggen dat het er dit jaar vriendelijker aan toegaat. Ilse trok vorig seizoen met haar winnares Esmée aan het langste eind. Een extra motivatie voor Marco en Ali om alle zeilen bij te zetten dit jaar. Alles wordt uit de kast getrokken om de grootste talenten naar hun team te halen: coachcadeautjes worden uitgedeeld en ook Marco’s befaamde barbecue scoort erg goed. De coaches gaan héél ver voor de winst.



Het talent in Nederland gaat iedereen weer verbazen. Achtjarigen die nú al loepzuiver zingen, kids die zichzelf kunnen begeleiden en vocale uithalen waar zelfs de coaches ademnood van krijgen.

Wendy van Dijk en Martijn Krabbé nemen de presentatie ook in dit seizoen weer op zich. In vijf afleveringen met ‘Blind Auditions’ doen de kids er alles aan om de coaches te laten draaien, om via drie uitzendingen met ‘Battles’ uit te komen in de allesbeslissende finale op vrijdag 21 april. Dan wordt gestreden om de titel ‘winnaar van The Voice Kids 2017’ en de geweldige studiebeurs van 10.000 euro.

The Voice Kids
24 februari 2017, 20:30 uur bij RTL 4!