The Knock Outs van The Voice Senior!

Image
Datum:
Categorie:
Media
De afgelopen twee weken hebben jullie kunnen genieten van ‘The Blind Auditions’ van The Voice Senior en dat waren niet alleen heel mooie audities met talentvolle kandidaten, ook was het grappig, leuk en ontroerend hier en daar. In dit stukje kun je alles lezen over mijn kandidaten en ook hun audities terug kijken.
Maar vanavond waren The Knock Outs van The Voice Senior te zien op RTL4. En eerlijk is eerlijk, ik vind dit altijd de moeilijkste ronde die er is. Een keuze moeten maken uit mijn kandidaten is gewoon écht nooit makkelijk. Je moet namelijk iedere keer mensen teleurstellen die het geweldig hebben gedaan, zo was dat dit keer niet anders.
Van mijn vier kandidaten mag ik er maar twee meenemen naar de finale volgende week, dus wie moest ik wel of niet een stoel geven?
 
 
Als eerste stapte Bob het podium op en als je Bob hoort zingen moet je meteen aan Frank Sinatra denken, ik wilde dan ook heel graag dat hij het nummer ‘You Are The Sunshine Of My Life’ van Frank zou zingen. Dit nummer past hem als een jas en wat bracht hij het prachtig!

Hierna was het de beurt aan Guido en Guido bracht met het nummer ‘Liefde Van Later’ van Herman van Veen een ode aan zijn vrouw waarmee hij al 45 jaar getrouwd is. Guido was bang om in de emotie te schieten en de boodschap dan niet meer kon overbrengen. Maar wat ben ik trots op hem, hij bleef gecontroleerd bij de emotie, hij wist dit nummer op juiste wijze echt heel goed over te brengen.
En toen kwam Eddy, Eddy weet er altijd wel een feestje van te maken en dat het liefst ‘All Night Long’. En dat was dan ook wat hij met volle overgave zong op het nummer van Lionel Richie.
Alle twee de stoelen waren inmiddels bezet en nu kwam het dat ik een keuze moest maken. Zou ik Bob of Guido moeten laten gaan en Eddy diens stoel geven? Ik kon gezien de talenten die ik in mijn team heb, echter niet anders dan besluiten om Eddy helaas te moeten laten gaan. Maar zoals ik al tegen je zei Eddy, ik laat je niet los. Als laatste mocht Georges zijn mooie warme stem laten horen en dat deed hij vol overgave met het nummer ‘Love On The Rocks’ van Neil Diamond. En dat ik niet de enige was die het geweldig vond was wel te merken aan de staande ovatie wat hij na afloop kreeg van het publiek. Georges is meer dan een zanger, hij is ook een entertainer. Georges heeft het publiek nodig, maar is ook altijd heerlijk zichzelf. Ik moest nu opnieuw afscheid nemen van een kandidaat en dat doet gewoon pijn. Ik ben in die korte periode echt aan ze gehecht geraakt. Dat ik dan ook besloten heb om Georges een stoel te geven en Guido te laten gaan was zeker niet makkelijk!
 
Volgende week zal de finale zijn op RTL4 om 20.30 uur, kijken jullie dan ook weer?
Wie zal zich volgende week de eerste The Voice Senior wereldwijd mogen noemen?Groetjes,

Marco
 
Reacties Reageer nu als eerste!
Reacties laden…