29 jaar in het vak!

08 April 2019

29 jaar in het vak!

7 april 2019 zat ik 29 jaar in het vak! En ondanks dat dit al een hele tijd is, kan ik mij het ogenblik, dat ik de soundmixshow won, nog zo voor de geest halen. 7 april blijft een bijzondere dag in mijn leven. Met de vertolking van Billy Vera’s ‘At This Moment’, bij de Soundmixshow, heb ik mijn eerste schreden van mijn carrière gezet en ik ben nog lang niet uitgelopen. Zoveel mooie momenten meegemaakt, ook afgelopen jaar, de ‘Thuis’ Tour, waar ik zoveel mogelijk dichtbij mijn publiek wilde zijn, De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, de shows in Koninklijk Theater Carré, het War Child concert, een bijzondere reeks om op terug te kijken. En uiteraard mijn vriend, componist en tekstschrijver John Ewbank aan wie ik de Buma Lifetime Achievement Award mocht uitreiken.

Waar ik natuurlijk ook naar kijk, maar met een blik vooruit, zijn De Kuip concerten! De teller staat op vijf shows, waarvan voor één middagshow, op zondagmiddag 2 juni, nog enkele tickets te krijgen zijn. Het begint steeds meer vorm te krijgen en hoewel de bouten en moeren nog niet aangedraaid zijn, worden er koppen met spijkers geslagen, haha.

Het is een heel druk proces, maar ik geniet ook ontzettend van deze voorbereidingen. Ik wil zoveel mogelijk publiek bereiken en oude herinneringen delen en nieuwe herinneringen maken in De Kuip.
Daarom had ik mijn fanclub, Club Borsato, gevraagd een prijsvraag te maken waarmee je twee kaartjes kon winnen voor 29 mei, het eerste Kuip concert in 2019!

Aan de prijsvraag, titels van mijn nummers uitgebeeld in emoticons, hebben veel fans meegedaan. En ondanks dat ik iedereen wel kaarten gun, kunnen we maar twee kaarten weg geven voor het uitverkochte concert op 29 mei in De Kuip!

Gefeliciteerd, Vincent Florax jij bent de winnaar van deze prijsvraag en mag samen met iemand gaan genieten op 29 mei in De Kuip! Wil je jouw adresgegevens even doorgeven aan mijn fanclub, Club Borsato, zodat zij weten waar de kaarten naar toe gestuurd kunnen worden? 
                          
Op naar mijn 30ste jubileumjaar, heel veel succes en ik zie jullie graag terug bij mijn concerten in De Kuip.

Groetjes,

Marco