Beatstad voor War Child!

14 August 2009

Beatstad voor War Child!

Op 29 augustus a.s. vindt op het Malieveld in Den Haag het Beatstad Festival plaats en behalve dat er een fantastische line up is zal met dit festival ook de aftrap worden gegeven voor Den Haag War Child City!

Het Beatstad Festival begon in 2005 als een eenmalig Haags feest, exclusief voor alle Hagenaren maar inmiddels is het festival uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement met een internationaal programma.

Den Haag is vanaf september 2009 een jaar lang War Child stad en zal allerlei evenementen organiseren om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor War Child met als uiteindelijk doel het helpen van 50.000 oorlogskinderen. Op Beatstad wordt de aftrap voor dit jaar gegeven en hoe fantastisch kun je zo’n jaar beginnen dan met zo’n groot muziekfestival?

Niet alleen steunt het Beatstad Festival War Child, ook wordt van iedere verkochte toegangskaart 1 euro aan War Child gedoneerd. Daarnaast is er nog een speciale actie voor Friends van War Child.

Ben je Friend van War Child dan maak je via de link in de mail die je van War Child hebt ontvangen kans op twee gratis kaarten om dit festival bij te wonen! Wees er wel snel bij want op is op!

Hoofdact van Beatstad is de Engelse band Keane. Niet geheel toevallig, want de band is ambassadeur van War Child UK. Naast Keane zullen ook Van Velzen, Alain Clark, Rigby, Stereo en Miss Montreal het podium betreden.

Meer redenen om 29 augustus op het Malieveld te zijn hebben jullie toch niet nodig?

Groetjes,

Marco