Bijzonder bank onder de hamer!

21 September 2006

Bijzonder bank onder de hamer!

Gedurende het theaterseizoen ’05 – ’06 is Theater – Congrescentrum De Tamboer opgefleurd met meubilair uit de gevarieerde collecties van Haverkort Interieurs. Beide organisaties hebben nu een speciale actie opgezet voor War Child. Elke artiest die in De Tamboer in het seizoen ’05 – ’06 heeft opgetreden, is gevraagd een handtekening te zetten op een design bank en stoel van Leolux en deze wordt nu geveild!

Diverse bekende nationale en internationale artiesten, zoals Frans Bauer, Ilse de Lange, Arie en Silvester, Ruth Jacott, Vera Mann, Mylène d’Anjou, en vele anderen hebben enthousiast aan deze actie meegewerkt. De bank en stoel worden zaterdag 21 oktober, tijdens Oogst 2006 bij Haverkort Interieurs in Steenwijksmoer, onder het toeziend oog van Bert Visscher geveild.

Ik heb zelf niet in De Tamboer gestaan in het seizoen ’05-’06 maar mij werd toch als ambassadeur gevraagd of ik mijn handtekening wilde zetten. Uiteraard heb ik dit met alle plezier gedaan, ik heb er extra mijn best op gedaan, ha ha! De winnaar zal dus een bank en/of stoel hebben met tientallen handtekeningen én War Child steunen. Prima combinatie toch? Wel voorzichtig gaan zitten hè?

Wil je kans maken op deze bank of stoel, kijk dan eens op de site van Haverkort! Daar staat een bon die je in kunt sturen als je op de hoogte gehouden wilt worden. Coevorden ligt op een uur van Arnhem ongeveer, dus wil je meedoen terwijl je ’s avonds toevallig een concert in het Gelredome hebt, ha ha, dan kun je er misschien een heel dagje van maken. De veiling zal in ieder geval overdag zijn. Heb je zelf geen interesse, plaats of geschikte portemonnee, breng het dan ook eens op je werk ter sprake. Zo’n stoel of bank doet het immers uitstekend bij de receptie of in een wachtkamer?

Veel succes met bieden!

Groetjes,

Marco.