Borsatoweblog is nu te downloaden!

22 July 2020 #borsatoweblog

Borsatoweblog is nu te downloaden!

In 2007 was het bijhouden van een blog enorm in opkomst en veel mensen hielden dan ook fanatiek een blog bij. Bij Marco bleef dat echter niet onopgemerkt en dat bracht hem op een idee. Want hoe leuk zou het zijn wanneer er voor de fans een plek kon worden gecreëerd waar ze konden bloggen en elkaar beter konden leren kennen? Op deze manier kon Marco dichter bij zijn fans staan en hen ook beter leren kennen. Zo kwam Borsatoweblog tot leven. Een mooi platform waar je als lid van de fanclub gratis een weblog kreeg. Het werd een gigantisch succes waaruit veel vriendschappen zijn voortgevloeid.

Door de opmars van social media liep de activiteit op de Borsatoweblog terug en werd er gezocht naar een versie die beter bij deze tijd paste. Hierdoor kwam er in 2018 een einde aan Borsatoweblog en kreeg het een doorstart op het vernieuwde platform van Clubborsato.

Maar gedurende de 11 jaar dat Borsatoweblog bestaan heeft, hebben veel fans hun dagelijkse belevenissen, mooie maar ook verdrietige gebeurtenissen uit hun leven in een weblog geschreven. Voor velen is dit gedurende die tijd een dierbaar dagboek geworden. Al deze geschreven weblogjes mogen we niet zomaar tot het verleden laten behoren. In samenwerking met de medewerkers van Qball hebben we ervoor gezorgd dat je vanaf nu je eigen weblog kunt downloaden.

Het downloaden van je weblog is heel eenvoudig en spreekt eigenlijk voor zich. Maar om het je nog gemakkelijker te maken hebben we een stappenplan voor je gemaakt. Mocht je er ondanks het stappenplan niet uitkomen stuur dan een mailtje naar info@clubborsato.nl

Het Downloaden van je weblog is mogelijk tot uiterlijk donderdag 1 oktober 2020!

Stappenplan downloaden weblog

Stap 1: Ga naar Borsatoweblog
Klik op de onderstaande link om naar je Borsatoweblog te gaan.
https://weblog.borsato.nl

Stap 2: Log in op je weblog

Wachtwoord vergeten?
Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’ vul vervolgens de naam van je weblog in en klik opnieuw op wachtwoord vergeten. Er wordt een activatielinkje naar je mailbox gestuurd. Hier kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Gebruikersnaam vergeten?
Stuur dan even een mailtje naar info@clubborsato.nl

Stap 3: Naar je weblogbeheer
Wanneer je bent ingelogd volgt het onderstaande scherm waar je de keuze kunt maken voor het bezoeken van je weblog of je weblogbeheer. Voor het downloaden van je weblog kies je de optie weblogbeheer.

Stap 4: Maak je keuze
Wanneer je op het punt staat je weblog te downloaden krijg je het onderstaande scherm te zien. Heb je in al die jaren minder dan 400 weblogjes geschreven dan heb je ook de mogelijkheid om je weblog als 1 pdf bestand te downloaden. (weblogjes die je in het archief geplaatst hebt worden automatisch mee gedownload). Beide mogelijkheden zijn dan dus mogelijk.

Wanneer je ‘reacties toevoegen aan de PDF’ aanklikt, zullen deze aan de logjes worden toegevoegd. Wanneer je ‘alle uploads uit bestandsbeheer mee archiveren’ aanklikt wordt ook alles wat je in bestandsbeheer hebt geüpload gedownload. Zo heb je alles mooi bij elkaar.

Heb je meer dan 400 weblogjes geschreven dan komt de mogelijkheid downloaden tot 1 pdf bestand te vervallen. PDF krijgt deze hoeveelheid niet tot 1 pdf bestand gegenereerd.

(Afb. Minder dan 400 logjes)

Stap 5: Klik op GENEREER PDF
Je ontvangt een email met een downloadlink. Omdat het veel data moet genereren kan dit wel eventjes duren.

Stap 6: Downloadlink in je mailbox
Zodra je weblog gegenereerd is ontvang je een mail met een downloadlink. Klik op de link en sla het bestand op. Geen link ontvangen? Check dan even je spambox! Ook daar niets ontvangen neem dan even contact met ons op via info@clubborsato.nl

Je weblog is nu gedownload!
Heb je nog vragen kijk dan even of jouw vraag misschien al in de Q&A staat. Mocht je vraag er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op via info@clubborsato.nl

Heel veel plezier bij het terug lezen van al je verhalen welke je op Borsatoweblog gepubliceerd hebt.

Groetjes team Club Borsato
Diana, Sandra en Corine

Q&A

Ik heb geen link ontvangen via de mail, hoe kan dat?
Houd er rekening mee dat afhankelijk van de hoeveelheid logjes die je hebt gemaakt het wel 20 minuten kan duren voordat de mail er is. Ook kan je mail in je spam map belanden. Mocht je na een half uur nog niks hebben ontvangen stuur ons dan een mailtje info@clubborsato.nl

Ik krijg alleen een inlogscherm te zien, is het niet meer mogelijk logjes van mede loggers te bekijken?
Dat klopt. Borsatoweblog is een besloten omgeving. Je hebt, wanneer je bent ingelogd, alleen toegang tot je eigen weblog en weblog beheer.

Waarom kan ik mijn logjes alleen maar los downloaden en niet in 1 pdf bestand.
Als je de optie voor 1 pdf niet hebt dan heb je meer dan 400 logjes waardoor het bestand te groot wordt om te genereren. Je hebt dan alleen de mogelijkheid om de weblogjes als apart PDF bestand te downloaden. Zou je hier dan toch een compleet boekwerk van willen maken dan is het wellicht een optie om de mogelijkheden hiervoor na te vragen bij een drukkerij of bijvoorbeeld een vestiging van Multicopy https://www.multicopy.nl/ bij jou in de buurt.

Kan ik mijn weblog downloaden als 1 pdf en ook alle logs los?
Ja dat is mogelijk. Wanneer je beide opties te zien krijgt kun je zowel je log als 1 bestand als los downloaden. Je loopt dan het stappenplan 2 keer door.

Wat betekent reacties toevoegen aan pdf?
Dit zijn de reacties die op je op je log hebt gekregen. Je hebt de keuze om je logjes met of zonder reacties te downloaden.

Kun je filmpjes ook downloaden?
Filmpjes kun je niet downloaden. De filmpjes die op je weblog stonden heb je eerst geüpload via YouTube. Je kan ze daar dan ook terugvinden.

Kun je foto`s apart downloaden?
De foto`s die in je bestandsbeheer staan komen los mee wanneer je deze optie selecteert. Wat je ook kunt doen is met je rechtermuisknop op de betreffende foto klikken en dan kiezen voor afbeelding opslaan.