Chocoladeletters voor War Child!

04 November 2009

Chocoladeletters voor War Child!

Misschien kunnen jullie je het nog herinneren van 2007 vatte Jip, destijds 10 jaar, het idee op om chocoladeletters te gaan verkopen voor War Child.

Jip had het het idee om op school, in de buurt en bij de voetbalvereniging 200 tot 500 chocoladeletters te gaan verkopen voor War Child. Het werden er meer dan 10.000! Vorig jaar heeft Jip zijn actie herhaald en zijn er meer dan 23.000 letters verkocht. Je begrijpt dat ik hem wil helpen dit aantal nog groter te maken door aandacht aan dit fantastische initiatief op mijn site te schenken.

In de twee jaar dat Jip de chocoladeletters heeft verkocht heeft hij bijna 45.000 euro voor War Child opgehaald wat betekent dat er maar liefst 4.000 kinderen uit voormalig oorlogsgebieden een jaar lang door War Child geholpen kunnen worden.

Jip is pas 12 jaar en het feit dat hij zich zo met hart en ziel voor War Child inzet verdient beslist mijn steun!

Ook dit jaar zal Jip weer chocoladeletters voor War Child gaan verkopen, ze kosten slechts 2,50 euro en van iedere letter gaat er maar liefst 1 euro naar War Child.

Iedereen wil toch graag een chocoladeletter voor Sinterklaas? Bestel ze dan vóór 12 november via Jip zodat er nog meer kinderen door War Child geholpen kunnen worden!

Bestellen kan via www.jipsgoededoelen.nl/winkel .

Doen hoor!

En Jip: succes man! Je bent een voorbeeld voor velen!

Groetjes,

Marco