Concert Edwin Evers Band voor War Child

15 March 2012

Concert Edwin Evers Band voor War Child

De theater tour van de Edwin Evers Band was zeer snel uitverkocht. Maar voor War Child geeft Edwin nog een éxtra concert samen met zijn band. Van dit extra concert zal de volledige opbrengst aan War Child geschonken worden. Geweldig! Toen Edwin me vroeg of ik de special guest wilde zijn heb ik dan ook meteen ‘Ja’, gezegd.

Het speciale concert zal gegeven worden op zondag 29 april in Steenwijk in Theater de Meenthe. De kaarten zijn inmiddels allemaal al uitverkocht! Op de Facebookpagina van de Eversband lees ik dit:

De show voor 29 april met @borsato is helemaal UITVERKOCHT, te gek!!! We hebben 1800 kaarten verkocht en alle opbrengsten gaan naar WarChild! Maar helaas vinden sommige ticket kantoren het nodig om toch centjes te verdienen over de rug van het goede doel, de kaarten worden bij deze kantoren voor 75 ipv 45 aangeboden! Wij adviseren iedereen om deze kaarten niet te kopen, ook omdat wij er niet zeker van zijn of deze kaarten niet vervalst zijn! Het zou fijn zijn als mensen dit bericht op hun facebook/twitter willen delen zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen waarschuwen! Maar hoe dan ook, wij hebben heel veel zin in 29 april en alle andere data van onze theatertour!!!

Kortom, weet waar je koopt!

Groetjes,

Marco

De Edwin Evers Band met de beste muzikanten van Nederland onder leiding van Nederlands’ bekendste dj, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits. Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al meer dan 9 jaar een topband vormt. Ze spelen in dit unieke concert niet simpelweg covers, maar samen met de creativiteit en virtuositeit van zijn muzikale vrienden brengen zij op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt. Muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon), Jeroen Rietbergen (piano), Bert Meulendijk (gitaar), Michel van Schie (bas), Hilvert Roorda (toetsen), Angelo van den Burg (percussie), Serge Plume (trompet), Eelco Oudolf (trompet), Jel Jongen (trombone), Maxine (Zang), Tessa Boomkamp (Zang & Drums) en Ferry van Leeuwen (zang) and last but not least Edwin zelf (zang en drums).