De winnaar van de Photohunt van januari is…

01 February 2018

De winnaar van de Photohunt van januari is…

De maand februari heeft zijn intrede gedaan en dat wil dus zeggen dat januari alweer is afgelopen. De maand waarin voor mij De Vrienden Van Amstel LIVE! natuurlijk centraal stond. Ondanks dat ik daar ontzettend druk mee was, heb ik de Photohunt ook zeker in de gaten gehouden. Jullie blijven fanatiek meespelen en dat vind ik zo ontzettend leuk! Jullie zetten alles in de strijd om die 10 punten te behalen, dat blijkt. Want er zijn diverse mensen die ditmaal die gewilde 10 punten in de wacht sleepten. 
 
Er waren een aantal opdrachten die jullie niet allemaal zo makkelijk vonden, bijvoorbeeld de foto met een ezel. Sommigen kozen hier voor een schildersezel en tja dat is ook een ezel, dus die hebben we ook goedgekeurd. Gelukkig waren er ook makkelijke opdrachten bij zoals een foto met de appel. Ook verbaasde het mij hoe snel jullie een sneeuwschep tevoorschijn konden toveren. Jammer dat ik niet kan zien hoe jullie naar de schuur rennen voor die schep haha, misschien moeten jullie je volgende keer laten filmen vlakvoor er een hunt live komt! 
 


De winnaar van deze maand bleef tot op de laatste dag van januari onbekend. De top 3 zat namelijk heel dicht bij elkaar met de punten, dus spannend bleef het zeker. Maar ik zal jullie niet langer in spanning houden: gefeliciteerd Manon Lesparre, jij hebt deze maand de Photohunt opnieuw gewonnen en kunt binnenkort een unieke paraplu in je brievenbus verwachten!
 
Iedere maand is er ook de originaliteitsprijs en vorige maand ging die naar Ineke van der Klaauw. Ondanks dat zij afhankelijk is van een rolstoel, slaat zij geen enkele Photohunt over en daardoor werd zij beloond met een mooie, unieke schrijfmap met logo. Ook deze maand is mijn oog weer op iemand gevallen. Jolanda Roovers doet elke maand trouw mee en deze maand heeft ze iets heel leuks verzonnen om mijn aandacht te trekken. Dat is zeker gelukt kan ik je vertellen. Jolanda staat namelijk op elke foto met een nieuwjaarswens! Voor dit leuke idee wil ik je graag belonen en dus krijg jij een bijzonder notitieboekje.

Voor alle genoemde winnaars nog even het volgende. Zouden jullie je adresgegevens willen mailen naar info@borsato-fanclub.nl, zodat het pakketje naar het juiste adres gestuurd kan worden?
 


Omdat een spelletje wel leuk moet blijven, wil ik de spelregels nog even benoemen. Er worden namelijk toch nog wel foto’s afgekeurd, omdat ze niet aan de eisen voldoen. De foto moet dus echt een selfie zijn, waar jij en het voorwerp duidelijk op te zien zijn en je moet hem zelf gemaakt hebben. Is alleen maar een deel van je lichaam zichtbaar of alleen het voorwerp dan wordt de foto niet goed gekeurd. Afbeeldingen op de computer of laptop mogen ook niet en wanneer er om een eend gevraagd wordt, willen we een echte eend zien en geen badeendje. De opdrachten variëren in moeilijkheidsgraad en hier en daar is creativiteit echt wel nodig om een foto goedgekeurd te krijgen. Ik vind het echt leuk om te zien wat jullie oplossingen soms zijn en daar geniet ik echt van! We proberen de opdrachten zo gevarieerd mogelijk te houden, maar heb jij nou één of meerdere leuke ideeën, mail ze dan gerust en wie weet zie je jouw idee op een dag terug in de Photohunt.
 
Een nieuwe maand, een nieuwe kans! De teller staat weer op nul en iedereen heeft weer evenveel kans om aan het einde van de maand als winnaar uit de bus te komen. Ik ben heel benieuwd naar jullie komende foto’s en verheug me dan ook weer enorm om jullie creativiteit te zien. Heel veel succes en natuurlijk heel veel plezier bij het maken van de selfies!
 
Groetjes,
 
Marco