Fanclubdag 2013 onvergetelijk!

14 October 2013

Fanclubdag 2013 onvergetelijk!

Het weekend van 12 en 13 oktober stond helemaal in het teken van de fanclubdag in Claus Event Center in Hoofddorp. En wat was het ongelofelijk gezellig! We hebben dit jaar heel veel dromen uit laten komen en wensen vervuld. Maar niet voordat we stil stonden bij het overlijden van Bianca. Bianca was een gewaardeerd fanclubmedewerker toen ze deze zomer overleed aan de gevolgen van haar ziekte. Hoewel een minuut stilte gebruikelijk is, vonden we dat niet in de lijn van Bianca passen. Haar visie was ‘Pluk de dag’, en daarom hebben we een minuut geapplaudisseerd. Het was ontroerend en prachtig tegelijkertijd!
De wensen die we vervulden waren zeer divers. Zo kreeg Tessa een huwelijksaanzoek waar ze eigenlijk niet van had durven dromen, heb ik samen met Ivo een schilderij gemaakt, en kreeg ik een Taekwondo les van Angelique. Shannen, die helaas de Blind Auditions van The Voice Kids niet had gehaald, mocht toch haar liedje voor ons zingen,  Nancy mocht de Sissi trouwjapon aan die ze 25 jaar geleden op haar bruiloft zo miste, Rianne mocht koffie serveren en ik heb de voicemail van Jeanette ingesproken. Kleine en grote wensen, ze kwamen allemaal voorbij. Verder heb ik miniphotoshoots gehouden, met fans gedanst op Dromen zijn Bedrog, kon je een Speeddate met me winnen en hebben we te gekke prijzen weggegeven in de loterij.

Kers op de taart was natuurlijk wel de aanwezigheid van Jesse, Laura, Ivar en Barbara van The Voice! Zij zongen de sterren van de hemel en het publiek ging uit zijn plaat! Heel stiekem heb ik mijn single ‘Muziek’ die pas de dag erna uitkwam ook laten horen en Claus Event Center werd een kolkende massa van uitgelaten mensen die helemaal uit hun dak gingen! Wat een feest! De Borsato Bingo die we de avond ervoor hadden gehouden was ook bijzonder gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, bedankt, bedankt, lieve medewerkers van de fanclub, de vele vrijwilligers en natuurlijk alle fans die samen met mij dit onvergetelijke weekend hebben beleefd!

Groetjes,
Marco