Friends for War Child concert!

09 June 2005

Friends for War Child concert!

Goed nieuws! Voor het derde opeenvolgende jaar kunnen ruim 10.000 mensen weer live genieten van het Friends for War Child concert in de Rotterdamse Ahoy’ en wel op 4 oktober. En net zoals de eerdere twee jaren gaat de gehele opbrengst van dit concert direct naar War Child! 

Bekende Nederlandse artiesten als Krezip, Relax, Guus Meeuwis, The Sheer, Trijntje Oosterhuis en Tasha’s World treden belangeloos op samen met artiesten uit oorlogsgebieden. Inmiddels hebben ook de volgende cabaretiers hun medewerking toegezegd: Martine Sandifort, Thomas van Luyn en Mike Boddé. 

 

 

 

Als ambassadeur van War Child heb ik verschillende reizen mogen maken naar voormalige oorlogsgebieden om daar met eigen ogen te kunnen zien en ervaren wat een fantastisch werk War Child doet. 

En ook jij kunt helpen! 

Velen mensen werken volledig belangenloos mee aan dit concert. Zoveel mensen die War Child een warm hart toedragen, zoveel mensen die zich inzetten voor oorlogskinderen, dat is het unieke aan dit concert. Door dit samen te doen worden er zo ongelofelijk veel kinderen geholpen. En vergeet niet: elk kind heeft een voor- en een achternaam. Elk kind heeft dromen, een toekomst. Het zal je eigen kind maar zijn, dat daar in dat oorlogsgebied geboren is…

Ook jij kunt je bijdrage leveren aan de hulp voor oorlogskinderen en gratis bij deze unieke avond aanwezig zijn!

 

 

Jij kunt bij dit concert aanwezig zijn en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ‘Friend’ (donateur) te worden van War Child. Hierdoor gaat de hele opbrengst van de avond direct naar War Child! De oorlogskinderen waar War Child zich voor inzet krijgen op deze manier structurele steun. Als je vanaf een bedrag van € 5,00 per maand nu ‘Friend’ van War Child wordt, krijg je als welkomstcadeau een kaartje voor dit concert. 

Klik hier om je aan te melden als Friend en ontvang een gratis kaartje! 

 

Dit concert is alweer het derde Friends for War Child concert dat georganiseerd word.

Het begon al in 2003, toen o.a. Bløf, Ilse de Lange, Acda & Munnik en Van Dik Hout op de planken stonden voor War Child. En in 2004 waren het onder meer Ali B, Do, Boris en Veldhuis & Kemper die er een geweldige show van hebben gemaakt.

Ook ik was er beide jaren bij om te zingen, te chatten met friends, en om de saamhorigheid te proeven!

Klik hier als je al Friend bent en een kaartje wilt bestellen!  

 

Let op! Je inschrijf/bestelformulier moet vóór 1 september bij War Child binnen zijn.

Wil je graag een staanplaats op het veld (arena), dan dient je aanmedling voor 1 augustus binnen te zijn!

 

Ook ik zal uiteraard deze avond aanwezig zijn en optreden!

 

 

Zie ik jullie dan?

 

 

 

Groetjes,

 

Marco.