Ga jij met mij lunchen?

01 June 2018

Ga jij met mij lunchen?

Thuis zijn is zijn bij wie je liefhebt, thuis kom je op een plek waar je je veilig en prettig voelt. Maar thuis kom je ook bij jezelf. En in dat stadium bevind ik me nu in mijn leven. Thuis ben ik echter ook bij jullie. Ik voel me op mijn gemak bij mijn publiek. En ik merk aan alles dat mijn publiek zich thuis voelt bij mij. Dat voelt heerlijk!

Al twintig jaar zet ik me in als ambassadeur voor War Child. Met mijn vele reizen, acties en concerten probeer ik een belangrijke missie te steunen: kinderen in oorlogsgebieden een kans geven op een beter leven. Met het album ‘Thuis’ onderstrepen we eigenlijk het belang van een veilige thuishaven. Want iedereen verdient een veilige plek om te kunnen leven, spelen en groeien. Om jezelf te zijn. Ook oorlogskinderen.

War Child was deze tour elke avond aanwezig. Zij stelden de vraag: “Wat betekent Thuis voor jou?” aan de bezoekers. Elke avond konden zij voor en tijdens de concerten hun antwoord opschrijven. Totaal hadden we maar liefst 4000 reacties! Dat is ongelofelijk en heel bijzonder. Heel inspirerend ook. War Child heeft bedacht dat ze de mooiste, ontroerendste, leukste, grappigste of meest inspirerende antwoorden wilden belonen met een lunch. Daar werk ik natuurlijk graag aan mee!

Heb je mee gedaan en wil je weten of jij de winnaar bent en met mij mag lunchen? Kijk snel op https://www.warchild.nl/thuis.

Groetjes,

Marco