Geef vriendschap!

01 December 2009

Geef vriendschap!

De Feestdagen staan weer voor de deur! Altijd gezellig, altijd bijzonder en tevens de uitgelezen mogelijkheid om je naasten te verwennen met cadeau’s. Voor de één is een cadeau heel gemakkelijk te verzinnen, voor een ander kost het nogal wat denkwerk. Soms lijkt het alsof iemand alles al heeft en toch wil je iets bijzonders geven. War Child heeft daar iets op gevonden!

Wil je iemand iets bijzonders geven, geef dan een doos vol vriendschap met een persoonlijke boodschap. De Friendship Box van Warchild!

Met de Friendship Box geef je iemand een bijzonder cadeau. Vriendschap. En War Child krijgt hiermee een bijzondere gift van 15,-. 

Tim Akkerman heeft, samen met War Child-directeur Mark Vogt, de Friendship Store feestelijk geopend.

Met het doorknippen van het Friendship-lint kon de verkoop in het Bijenkorf-filiaal in Den Haag van start gaan. De eerste Friendship Box werd verkocht aan Frits Huffnagel, wethouder van Citymarketing van Den Haag. Mensen stonden direct in de rij om het cadeaudoosje te kopen!

De Friendship Box is vanaf vandaag tijdelijk te koop in de Friendship Store van War Child; bij de Bijenkorf, op Schiphol en online!

Hier vind je alle verkoopinformatie!

De Friendship Box is tijdelijk verkrijgbaar, wacht dus niet te lang en bestel vandaag nog een heel bijzonder cadeau voor je familie, geliefde, vrienden of collega’s!

Help War Child om oorlogskinderen hun kracht terug te vinden. Zodat zij, ondanks de verschrikkingen van de oorlog, zelf weer vorm kunnen geven aan hun toekomst.

Want kinderen horen niet in oorlog thuis. Nooit.

Geef vriendschap. Vandaag nog!

Groetjes,

Marco