Help mij 40.000 kinderen helpen!

12 October 2006

Help mij 40.000 kinderen helpen!

Eerder dit jaar was ik in Oeganda. In Oeganda leven de kinderen nog altijd in angst, omdat ze nauwelijks weten wat vrede is. Dankzij de projecten van War Child wordt er gewerkt aan het verbeteren van de concentratie, het vergroten van het zelfvertrouwen, aan samenwerken en ontspanning. Muziek is universeel, het brengt mensen samen ongeacht afkomst, religie of etniciteit. Dát is wat ik ook in het Gelredome wil doen. Mensen samenbrengen. De kinderen in Oeganda hebben onze hulp nodig. Help je me mee?

Ik heb toen ik in Oeganda was, met heel veel kinderen gesproken, en ze naar hun wensen gevraagd. De wensen van deze kinderen raakten me diep, omdat het gaat om dingen die in ons land vaak vanzelfsprekend zijn. 

Kinderen in Oeganda willen kunnen voetballen. Kunnen spelen zonder bang te zijn. De kinderen in Oeganda willen gewoon kind zijn, zonder angst. Daarom willen we 40.000 kinderen in Oeganda helpen, helpen om weer kind te zijn en de verschrikkingen van de oorlog te helpen verwerken.

Veertigduizend kinderen, dat is ruim een stadion vol! Als iedereen nou een heel klein beetje helpt, móet dat ons lukken!

Daarom zullen er tijdens de concerten wensputten zijn. 

Putten waar je je donatie in kunt doen en je wens uit kunt spreken. 

De wens voor een beter leven voor de kinderen in Oeganda! 

Maar ook kun je naar de virtuele wensputten gaan.

Daar kun je een filmpje van me zien en je donatie doen middels een éénmalige machtiging. Dat kan voor elk bedrag dat jij maar wilt! En natuurlijk zal ik je persoonlijk bedanken!Ik reken op je!

Groetjes,

Marco.