Herhaling Villa Felderhof!

23 August 2005

Herhaling Villa Felderhof!

Samen met Wendy van Dijk, was ik te gast bij Rik Felderhof in Frankrijk…

Rik Felderhof is een ontzettend leuke, lieve en interessante man die een heel integer programma maakt. Het programma laat zien hoe je als mens bent en gedurende de tijd dat ik daar was moest niets en mocht alles.

We hebben bijvoorbeeld geschilderd. Het was heel erg leuk om te doen, al moet ik bekennen dat ik helemaal niet kan schilderen… Het begon boven verwachting goed toen ik aan mijn zonnebloemen startte, maar op een gegeven moment hanteerde ik de rode kwast en dat had ik beter niet kunnen doen geloof ik, ha ha ha.

Op een gegeven moment vroeg Rik me of ik kon varen. Dat kan ik, dus met een grote boot zijn we lekker gaan varen. Zo ontspannen allemaal!  Ik vroeg of ik mocht waterskieën en dat mocht, ik had me alleen niet voldoende gerealiseerd dat het water nog wel erg koud was. Ook zijn we in de haven van Saint Tropez geweest en hebben we wat fotootjes gemaakt.

We hebben verder lekker gegeten, veel gepraat, lekker gedronken. Daarna praten, eten, drinken, eten, praten, nog meer praten, drinken, eten, praten… En ook ontzettend veel gelachen! Het waren echt hartverwarmende gesprekken.

Wendy ken ik al vanaf het begin van mijn carrière en ben ik altijd blijven volgen, wat ze ook deed. Ze is een bijzonder warme, lieve, talentvolle vrouw. Ik kan niemand verzinnen met wie ik liever in Villa Felderhof had gezeten! Wendy is een vrouw die je het liefst wil vertroetelen en het ook verdient om vertroeteld te worden. Ze was ook zeer openhartig over alles wat haar bezig houdt. Ook nu nog hebben we regelmatig contact. Zo zocht Wendy me vorig jaar op in Curaçao om me mijn medewerking te vragen voor Hart in Aktie. Uiteraard kon ik dit verzoek niet weigeren en het werd een hele bijzondere en emotionele uitzending. Wendy is iemand die warm en lief is. Dat maakt haar programma Hart in Aktie ook zo speciaal. Ook zet Wendy zich in voor het Wereld Natuur Fonds. Wendy is dan inmiddels ook een echte vriendin van me geworden!

Tijdens het programma zijn we enorm in de watten gelegd en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad.

Dit is echt zo’n programma waarvan je kunt zeggen dat je het zo weer over zou doen.

Op donderdag 25 augustus om 21.00 uur wordt Villa Felderhof herhaald op Nederland 1! Daarnaast wordt het nogmaals herhaald op 1 september om 10.00 uur!

Groetjes,

Marco.