HOOP! album is goud en… uniek CONCERT op 12 oktober!

12 October 2003

HOOP! album is goud en… uniek CONCERT op 12 oktober!

De op bevrijdingsdag uitgebrachte plaat HOOP! waar niet alleen ik maar ook topartiesten als Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis, Acda en de Munnik, Van Dikhout, Krezip en De Dijk belangeloos een bijdrage aan leverden, is inmiddels meer dan 40.000 keer over de toonbank gegaan.

Dat betekent dat ik samen met Jacqueline (Krezip), Martin (Van Dikhout) en Paul (Acda en de Munnik) War Child op 1 juli een Gouden Plaat mag uitreiken! Dat is helemaal te gek natuurlijk! Tevens beloonde platenmaatschappij Warner deze Gouden Plaat met een cheque van maar liefst € 200.000,=.

Daarnaast kan ik jullie vertellen dat op 12 oktober er een HOOP! – concert zal plaatsvinden!

Ja ja, Acda & De Munnik, Bløf, Krezip, Van Dik Hout, Ilse DeLange, Trijntje Oosterhuis en ikzelf zullen deze avond in Ahoy te Rotterdam het podium betreden en onze eigen unieke Peace-song ten gehore brengen. Daarnaast zullen we een aantal eigen liedjes zingen en gaan we kijken of we nog wat spannende combinaties kunnen maken!

Als slagroom op het toetje, zal ook Bløf zijn opwachting maken, waardoor dit een ongekend spektakel zal zijn!

Vanzelfsprekend treden alle artiesten volledig belangeloos op!

 

De kaartverkoop start op 1 juli, maar gaat niet op de gewone wijze…

Om bij dit concert aanwezig te kunnen zijn, moet men namelijk eerst ‘Friend’ (donateur) van War Child worden. Hierdoor zullen gegarandeerd alle opbrengsten van deze avond direct naar War Child gaan! Tevens zorgt juist deze vorm van kaartverkoop voor structurele steun aan kinderen in oorlogsgebieden.

Bij een te doneren bedrag van minstens € 5,00 per maand, voor een periode van tenminste een half jaar krijgt de toekomstige War Child ‘Friend’ een kaartje voor dit concert. Wil je twee kaartjes ontvangen, dan die je voor minstens € 10,00 per maand donateur te worden voor een periode van tenminste een half jaar.

Bestaande War Child Friends maken natuurlijk ook kans om dit concert bij te wonen. Voor een bedrag van € 25,00 komen zij in aanmerking voor een kaartje.

Maar op = op dus snel bestellen!

Overigens worden alle bestaande Friends van War Child via War Child op de hoogte gebracht middels een mailing! Zij kunnen HIER hun kaarten bestellen. 

Nog altijd geen Friend van War Child?

Dan is dit wellicht een heel goed moment om het te worden!

Klik HIER of op het plaatje om naar het inschrijfformulier te gaan!

Print het formulier uit en stuur hem zo snel mogelijk op!

 

Helaas is het voor onze Belgische vrienden niet mogelijk om via een machtiging Friend te worden. Wel kun je natuurlijk een goed bevriende Nederlander vragen Friend voor jou te worden en op die manier je bijdrage leveren.

Tevens komt deze Nederlander dan voor jou natuurlijk in aanmerking voor een concertkaartje!

Maar nogmaals: vol = vol!

Wie het eerst komt…

Groetjes,

Marco