Ieder einde is een nieuw begin

27 December 2019

Ieder einde is een nieuw begin

Afgelopen september vertelde ik in dit artikel dat ik na 25 jaar, afscheid moest nemen van mijn persoonlijke assistente, Nathalie Thielen.

Mede door haar vertrek heb ik op een nieuwe manier naar mijn fanclub moeten kijken en zijn alle leden in een speciale nieuwsbrief hiervan op de hoogte gesteld. Voor Nathalie was dit werk méér dan een fulltime baan. De vrijwilligers van Club Borsato hebben naast het werken voor Club Borsato vaak ook nog een eigen drukke baan, studie en/of gezin. Het is dan ook onmogelijk om al deze taken te combineren. Veel opties heb ik dan ook bekeken en besloten om de fanclub, zoals hij jaren bekend was bij de leden, in een nieuwe vorm te gieten. Hierdoor komen heel veel taken te vervallen en is het team van 14 medewerkers teruggebracht naar 5 medewerkers.

Uiteraard heb ik mijn team niet zomaar laten gaan, want al deze 9 mensen hebben zich, sommigen jarenlang, vrijwillig ingezet voor mij en mijn fans en dat is echt goud waard! Inmiddels hebben we dan ook op een hele mooie manier afscheid van elkaar genomen, en heb ik mijn dankbaarheid persoonlijk aan iedereen kunnen overbrengen. Anja, Eric, Johnny, Kimberley, Lisanne, Lunarda, Monique, Venice en Yaiza, dank jullie wel voor alles wat jullie voor de fans maar zeker ook voor mij hebben gedaan. Insieme Per Sempre!

Voor Club Borsato is de verandering inmiddels al in werking getreden en krijgt het steeds beetje bij beetje een nieuwe andere vorm. Maar voorop staat altijd dat de service, die jullie gewend zijn, gewaarborgd blijft en kunnen jullie in de toekomst blijven rekenen op: Bianca, Corine, Diana, Hillie en Sandra. Heb je een vraag schroom dan vooral niet om ze te mailen: info@clubborsato.nl

Groetjes
Marco