Ik was te gast in Villa Felderhof!

03 March 2004

Ik was te gast in Villa Felderhof!

Samen met één van de meest talentvolle vrouwen van de nieuwe televisie-generatie, Wendy van Dijk, was ik te gast bij Rik Felderhof in Frankrijk…

Rik Felderhof is een ontzettend leuke, lieve en interessante man die een heel integer programma maakt. Het programma laat zien hoe je als mens bent en gedurende de tijd dat ik daar was moest niets en mocht alles.

We hebben bijvoorbeeld geschilderd. Het was heel erg leuk om te doen, al moet ik bekennen dat ik helemaal niet kan schilderen… Het begon boven verwachting goed toen ik aan mijn zonnebloemen startte, maar op een gegeven moment hanteerde ik de rode kwast en dat had ik beter niet kunnen doen geloof ik, ha ha ha.

Op een gegeven moment vroeg Rik me of ik kon varen. Dat kan ik, dus met een grote boot zijn we lekker gaan varen. Zo ontspannen allemaal!  Ik vroeg of ik mocht waterskieën en dat mocht, ik had me alleen niet voldoende gerealiseerd dat het water nog wel erg koud was. Ook zijn we in de haven van Saint Tropez geweest en hebben we wat fotootjes gemaakt.

We hebben verder lekker gegeten, veel gepraat, lekker gedronken. Daarna praten, eten, drinken, eten, praten, nog meer praten, drinken, eten, praten… En ook ontzettend veel gelachen! Het waren echt hartverwarmende gesprekken.

Wendy ken ik al vanaf het begin van mijn carriëre en ben ik altijd blijven volgen, wat ze ook deed. Ze is een bijzonder warme, lieve, talentvolle vrouw. Ik kan niemand verzinnen met wie ik liever in Villa Felderhof had gezeten! Wendy is een vrouw die je het liefst wil vertroetelen en het ook verdient om vertroeteld te worden. Ze was ook zeer openhartig over alles wat haar bezig houdt.

Kortom, we zijn enorm in de watten gelegd en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad.

Dit is echt zo’n programma waarvan je kunt zeggen dat je het zo weer over zou doen.

Op maandag 4 augustus om 21.00 uur wordt Villa Felderhof uitgezonden op Nederland 1!

 

 

Groetjes,

Marco.