‘Jij&Ik’ voor War Child

23 June 2018

‘Jij&Ik’ voor War Child

Dit jaar ben ik twintig jaar Ambassadeur voor War Child. Twintig jaar waarin ik me inzet voor oorlogskinderen. Dat War Child belangrijk voor me is, en hoe ontzettend blij ik dan ook altijd ben met het werk dat ze doen en de resultaten die ze daarmee behalen, laat ik jullie dan ook met enige regelmaat weten. Aandacht vragen voor de oorlogskinderen doe ik dan ook bij vele gelegenheden, eigenlijk waar maar mogelijk is. Ik benut ieder podium en grijp elke zeepkist aan om aandacht te vragen voor het fantastische werk wat deze mensen doen.

En deze keer mag ik dat weer doen tijdens de tv-avond voor War Child op NPO1. Samen met Tooske Ragas mag ik op 21 november 2018  weer het programma ‘Jij&Ik’ gaan presenteren. Het wordt een avond waarin we laten zien hoe belangrijk de band tussen kinderen en ouders is. Oorlogskinderen zijn vaak bang en verward en juist dan hebben ze onvoorwaardelijke steun nodig. Tijdens deze avond kan jij samen met één van je ouders laten zien hoe belangrijk die steun is. Een avond waarin we Nederland kunnen laten zien wat War Child doet en proberen we weer veel nieuwe Friends te maken!

Yosina heeft samen met haar vader staan stralen op het podium tijdens de allereerste uitzending van ‘Jij&Ik’. Ze vond dit zo fijn dat ze meer wilde en ze zich op heeft gegeven voor The Voice Kids. En zoals jullie daar hebben kunnen zien is ze zelfs de winnares geworden van The Voice Kids 2018! Wat ik hiermee wil zeggen is dat je nooit weet wat je deelname aan dit programma je kan brengen. Samen met Yosina mag ik dit jaar alle inzendingen beoordelen.Ben je tussen de 7 en 16 jaar, zing jij de sterren van de hemel, en vind je dat je vader of moeder dat ook doet, dan is het misschien een heel leuk idee om je samen op te geven. Laat ons die prachtige stemmen horen en wie weet worden jullie uitgekozen en kun je straks stralen op dat mooie grote podium. Lijkt het je wat, geef je dan snel op en misschien luistert straks heel Nederland naar jullie duet! Doen! 

Om je aan te melden of meer informatie te lezen kun je hier klikken.

Groetjes en succes!

Marco