Kim-Lian verrast leerlingen bij oefenen musical Voor Kids Gaat De Zon Op!

08 June 2011

Kim-Lian verrast leerlingen bij oefenen musical Voor Kids Gaat De Zon Op!

Al een paar keer eerder heb ik jullie verteld over de musical Voor Kids Gaat De Zon Op, een musical waarvoor ik samen met Albert Verlinde het initiatief nam. Het is geweldig te merken dat de musical zo enorm goed wordt ontvangen en dat zo verschrikkelijk veel scholen deze musical via War Child hebben aangevraagd! In Nederland zijn er zo’n 7.000 basisscholen en maar liefst 2.000 scholen hiervan hebben deze musical aangevraagd. Dat betekent dat bijna een derde van alle scholen in Nederland de musical zullen opvoeren!

Vorige week is musicalster Kim-Lian van der Meij met medewerkers van War Child op pad geweest om twee scholen tijdens de repetities voor deze musical te verrassen. Die verrassing is zeker geslaagd, de leerlingen reageerden enorm enthousiast op Kim-Lians aanwezigheid. Kim-Lian is natuurlijk ook nog eens heel erg goed in haar vak, dus dat maakte dat ze meteen een expert in huis hadden. Het leverde voor de leerlingen niet alleen een heel bijzondere ervaring maar ook extra tips op, die ze bij het opvoeren van hun musical natuurlijk ook goed kunnen gebruiken.

Ook de pers was ruim vertegenwoordigd op deze woensdag en de linkjes naar de filmpjes en artikelen heb ik even voor jullie verzameld. Niet alleen is het leuk te zien en te horen hoe dit bezoek verlopen is, het geeft ook een goed beeld van de musical waar ik zo ongelooflijk trots op ben!

– Het jeugdjournaal

– SBS Shownieuws

Omroep brabant radio

De Gelderlander

Brabants Dagblad

Veenendaalse krant

Stad Tiel

 

Groetjes,

Marco