Kirsten CD presentatie in Haarlem!

21 January 2005

Kirsten CD presentatie in Haarlem!

Ik ontmoette haar backstage tijdens het Friends for War Child concert in Rotterdam. Een leuke blonde meid, die me op een bescheiden, bijna verlegen manier vroeg of ze me haar nieuwste cd mocht aanbieden. Nieuwsgierig als ik ben pakte ik het album aan, waarna ik ontdekte dat Kirsten helemaal niet verlegen is, maar zeer gepassioneerd over haar muziek kan praten…

En deze zaterdag houdt Kirsten haar CD-presentatie in haar eigen stad Haarlem! In het Patronaat (Oostvest 54, 2011 AK Haarlem, www.patronaat.nl) zal ze vanaf 20.30 haar liedjes ten gehore brengen.

Ik zal jullie eens mee laten lezen in een deel van haar biografie:

“Zoals al eerder opgemerkt is KIRSTEN ondanks haar betoverende verschijning nou eens niet een act die in het brein van een marketingstrateeg is ontstaan. Voor haar geen team van gelikte liedjesschrijvers, overbetaalde productiemanagers, contactgestoorde PR dames en plastisch chirurgen die de wereld van de muziekbusiness bevolken om bij tijd en wijle een leuk smoeltje tegen de muur te kwakken en vervolgens kijken of het blijft plakken. KIRSTEN heeft haar eigen touwtjes stevig in handen.” 

“Aan VANILLA ben ik met een heel andere instelling begonnen. Eigenlijk veel zelfbewuster. Ik dacht: het is me één keer gelukt, ik ben benieuwd of ik dat nog een keer kan. Dus niet wachten tot een liedje zich aandient maar schrijven! Vandaag nog! Het bleek elke keer weer een soort wondertje. Ik ging ervoor zitten en begon ‘gewoon maar’. En dan lukte het! Dat was er al heerlijk aan. Gewoon de hele dag doen waar ik van houd: schrijven. De onderwerpen kwamen vanzelf en onaangekondigd. Soms heel luchtig, soms zwaar, maar meestal met een knipoog en een korrel zout… De liedjes zijn niet opdringerig. Ze communiceren.”

Nou had ik beloofd om, als het enigszins kon, deze presentatie bij te wonen. Maar nu moet ik deze avond zelf spelen op een besloten feest en dus kan ik niet anders dan deze presentatie aan me voorbij laten gaan. 

Maar misschien zijn er onder jullie wel fans die net zo nieuwsgierig zijn als ik naar de presentatie van Kirsten’s Vanilla en willen jullie voor mij naar Haarlem gaan? Ik reken er op dat ik een uitgebreid verslag kan lezen op het prikbord! 

Dank jullie wel!

En Kirsten? Heel veel succes en geniet ervan!

Groetjes,

Marco.