Laatste nieuws!

19 January 2011

Laatste nieuws!

Oeuvre Award

In Bob’s Saloon werd op 17 januari de nieuwjaarsparty van Artiestenburo Henk Geels gehouden. Dit jaar werd het voor de 29e keer gevierd, en elke keer is het weer één groot feest. Het mooie van dit feest is dat het begonnen is als Noord-Hollands evenement voor lokale artiesten, maar inmiddels is het een groot showbizzfeest geworden met landelijke allure, zonder het oog te verliezen voor de lokale artiesten. Voor hen is er altijd een extra schijnwerper.

Ik heb een hele gezellige avond gehad! De zaal was bom- en bomvol en er waren veel leuke gasten zoals Lange Frans, Giel Beelen en Gerard Ekdom. De avond werd voor mij nog een beetje mooier toen er prijzen werden uitgereikt. Samen met John Ewbank heb ik namelijk een Oeuvre Award gewonnen! 

 

 

Lef Award

Vorig jaar mocht ik deze prachtige prijs zelf nog in ontvangst nemen, en zoals dat traditie is mocht ik hem dit jaar uitreiken. De award staat voor de persoon die zijn nek het meest durfde uit te steken het afgelopen jaar. En voor iemand die blijft verrassen en zich door niets uit het veld laat slaan. Louis van Gaal was dit jaar de gelukkige die de prijs mee naar huis mocht nemen. Hij heeft de LEF Award gekregen omdat hij het afgelopen jaar zo succesvol is geweest bij zijn club Bayern München. 
Gefeliciteerd Louis!

 

The Voice Of Holland

Wat een talent loopt er toch rond in Nederland! The Voice Of Holland is een show waar ik dan ook graag naar kijk. Aanstaande vrijdag 21 januari is de finale, en daar ben ik bij aanwezig! Samen met Leonie Meijer zal ik een duet zingen. Het is niet de eerste keer dat wij dit doen, want op de fanclubdag van 2007 heeft Leonie ook al eens samen met mij op het podium gestaan!
Stem je tv af op de finale van The Voice Of Holland- 20:30 uur – RTL4.

 

Schaamschijf

Elke week belt Claudia de Breij in haar programma ‘Claudia d’r op’, een bekende Nederlander die zijn guilty pleasure mag opbiechten. Welke plaat vinden zij stiekem helemaal te gek? Aanstaande vrijdag 21 januari belt Claudia mij op, en kun jij horen welke plaat ik stiekem wat harder zet als ik hem hoor…
Claudia d’r op – 12:00-14:00 uur – 3FM.

KRO Profiel

Woensdag 19 januari ben ik te zien in een mini documentaire in het tv programma KRO Profiel. Zelf zal ik aan het woord komen, maar ook mensen die dicht bij mij staan vertellen hoe zij mij zien. Denk hierbij aan John Ewbank, Willemijn Verloop (oprichtster van War Child), Mojo-directeur John Mulder en Peter Visser (jeugdvriend).
KRO Profiel – 22.50 uur – Nederland 2

 

Groetjes,

Marco