Mailen voor War Child!

18 December 2007

Mailen voor War Child!

We mailen heel wat af met zijn allen. Ook ik stuur geregeld een mailtje de deur uit. Volgens mij doet iedereen dat steeds meer, hoort het gewoon bij ons leven. Op ieder uur van de dag kun je een berichtje of foto’s sturen, zonder dat je je af hoeft te vragen of het wel gelegen komt. Wat ook bij mijn dagelijks leven hoort, is natuurlijk War Child. 

En ik heb een leuke actie voor je!

Want als ik die twee nu eens combineer, dan kom ik uit bij Cisco. Cisco heeft ervoor gekozen om geen kerstwensen te versturen, daarvoor in de plaats hebben ze een super actie in het leven geroepen.

Klik op de onderstaande link of op het plaatje hiernaast, dan zie je een schermpje waar je je voor-, achternaam en e-mailadres in kan vullen, vervolgens krijg je een filmpje te zien waarop je ziet dat Coks Stoffer een briljant idee heeft en één euro over gaat maken naar War Child voor iedere verzonden mail.

Aan het eind van het filmpje kan je de naam en e-mailadres invullen van je vrienden en vriendinnen. Als zij op hun beurt hetzelfde doen als jij net gedaan hebt, dan kan het bedrag wat Cisco gaat storten op de rekening van War Child best eens flink hoog worden.

Ik zou zeggen: MAILEN!!! En zorg ervoor dat War Child nog meer kinderen kan helpen! Rest mij nog de url door te geven waarop je dat filmpje kan zien:

http://www.ciscowarchild.nl/

Ik reken op jullie!!

Groetjes,

Marco