Martin Garrix voor War Child!

19 January 2017

Martin Garrix voor War Child!

Wat een goed nieuws! Op 21 februari komt niemand minder dan Martin Garrix in actie voor War Child. Die avond zal de jongste nummer 1 DJ ter wereld een eenmalig en uniek optreden in Paradiso Amsterdam geven. Garrix doet zijn show geheel belangeloos en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij afgelopen week bekend bij Mattie & Wietse’s ochtendshow op Qmusic.

Garrix (20): “Ik zet me graag in voor goede doelen, waarvan War Child er een is. Ik vind het goed dat War Child wereldwijd honderdduizenden kinderen in oorlogsgebieden helpt en ik kom hier graag voor in actie.”

Tjipke Bergsma (directeur War Child): “Wij zijn ontzettend trots dat Martin Garrix een exclusief optreden voor War Child doet. Zijn innovatieve muziek is universeel en verbindt mensen. Muziek is een belangrijk onderdeel in ons werk, want het leert kinderen makkelijker hun ervaringen te verwerken en hun emoties te uiten. Met een optreden als deze hopen we samen veel kinderen in oorlogsgebieden te kunnen helpen.”

Wil je bij dit unieke en exclusieve evenement zijn? Wil jij de beste DJ ter wereld, die o.a. samengewerkt heeft met Christina Aguilera, Enrique Iglesias en The Weeknd, persoonlijk aan het werk zien?
Zorg dan dat je morgenochtend klaar staat om kaarten te bestellen! De kaartverkoop voor ‘Martin Garrix voor War Child’ start vrijdag 20 januari om 12.00 uur via www.garrixvoorwarchild.nl.
Kaarten zijn beschikbaar vanaf 50 euro. De opbrengsten van de avond komen zoals gezegd ten goede aan de projecten van War Child in de 14 landen waarin zij werkt.
Jij kunt door deze avond ook te komen, jouw steentje bijdragen!
Alvast bedankt!
Groetjes,

Marco