Martin Garrix voor War Child

05 May 2019

Martin Garrix voor War Child

Afgelopen 5 december sloot ik mijn ‘Thuis’ Tour af in Paradiso Amsterdam en de complete opbrengst van dit concert ging naar War Child. Daar waar mogelijk zal ik War Child dan ook altijd promoten en elke zeepkist bestijgen om het belang van dit Goede Doel uit te dragen. Gelukkig ben ik niet de enige die zich inzet voor dit goede doel en zijn er veel artiesten die zich ook hebben aangesloten. Zo ook Martin Garrix, werelds nummer één DJ! 
Martin zal op donderdag 13 juni in Paradiso Amsterdam opnieuw in actie komen voor War Child, afgelopen vrijdag maakte hij dit bekend in de ochtendshow van Qmusic. Ik vind dit wel zo ontzettend gaaf!

Twee jaar geleden gaf Martin ook al een show voor War Child. Bij deze twee uur durende lichtshow in combinatie van zijn megahit ‘Scared to be Lonely’ tot zijn toegift ‘In the Name of Love’ ging het dak van Paradiso er compleet af! En dat allemaal voor een betere toekomst voor kinderen in oorlog!

Martin zegt op de website van War Child: “Ik zet mij in voor kinderen, omdat zij de wereld verdienen. Het naarste is dat zij het slachtoffer zijn van de plek waar ze opgroeien, of de manier waarop ze opgroeien. Ik wil elk kind een kans geven. Als ik zie wat War Child doet… dat is zo bijzonder. Ik ben blij dat ik een steentje bij kan dragen.”

Mooie woorden die ik alleen maar kan beamen, want zo is het! 
Denk je na het lezen van dit bericht, hier wil ik bij zijn. Ik wil een avond lang dansen en zingen op Martin’s grootste hits en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan War Child. Dan is dit dus mogelijk, mits je 18 jaar of ouder bent.

Kaarten voor dit unieke #garrix4warchild kun je namelijk aankomende vrijdagochtend 10 mei vanaf 10.00 uur hier bestellen! Dit wil je toch niet missen?

 
Groetjes,

Marco