Meelopen voor War Child bij de Dam tot Damloop!

24 June 2009

Meelopen voor War Child bij de Dam tot Damloop!

Op 19 en 20 september 2009 vindt de Dam tot Damloop plaats en de startbewijzen hiervoor zijn al weken uitverkocht.

War Child heeft echter nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar voor de 10 Mijl (16,1 km). Als je het leuk vindt om iets te doen voor War Child en je bereid bent om je daarvoor flink in het zweet te rennen, meld je dan nu aan en help War Child de oorlog uit een kind te halen! Wees er wel snel bij want het aantal kaarten is beperkt.

Hoe werkt het?

De kaarten voor de Damloop kosten € 50,-. Hiervan gaat € 37,50 naar de Dam tot Damloop als inschrijfgeld en € 12,50 naar de projecten van War Child. Naast het inschrijfgeld vraagt War Child alle deelnemers om minimaal € 100,- sponsorgeld in te zamelen. Je kunt jezelf laten sponsoren door familie, vrienden, kennissen en collega’s en voor degene die het meeste sponsorgeld inzamelt, heeft War Child een speciale verrassing.

Geef je op via actie@warchild.nl en vermeld in je e-mail de volgende gegevens: je volledige naam, adres, geboortedatum en T-shirtmaat. War Child regelt, na betaling van het inschrijfgeld, op basis van deze gegevens de officiële inschrijving voor deelname aan de Dam tot Damloop 2009.

Het inschrijfgeld van € 50,- moet uiterlijk 1 juli 2009 overgemaakt zijn op giro 6669 t.n.v. War Child o.v.v. Dam tot Damloop en je voor- en achternaam

Download hier het sponsorformulier en laat je sponsoren door familie, vrienden en collega’s.

Begin september 2009 neemt War Child via e-mail contact met jullie op over het uitdelen van de startnummers.

Het ingezamelde sponsorgeld kan voor of na 20 september 2009 worden overgemaakt op giro 6669 t.n.v. War Child o.v.v. Dam tot Damloop en jouw naam.

Je slaat hiermee twee vliegen in één klap, niet alleen doe je mee aan een ontzettend leuk en uniek evenement, je steunt er ook nog eens War Child mee!

Ben je dus sportief en kun je die 10 mijl aan? Geef je dan vooral op!

Groetjes,

Marco