Merchandise Kuip

16 May 2019

Merchandise Kuip

Jullie hebben het vast al gezien, de Borsato Webshop met allerlei leuke items, speciaal ontworpen voor mijn shows in De Kuip, is weer online! Want bij een nieuwe concertreeks hoort natuurlijk ook een nieuwe merchandiselijn! Fantastisch toch om straks samen met je zoon of dochter in stijl naar De Kuip te komen?! Stoere shirts in verschillende maten en kleuren. En voor de koude uurtjes zijn er ook heerlijke warme Borsato Hoodies in twee kleuren te verkrijgen. Heerlijk toch! Aan de allerkleinste is ook gedacht, zo zijn er opnieuw mooie rompertjes en slabbetjes in deze merchandiselijn opgenomen. Voor ieder wat wils dus.
 


Ook voor bijpassende accessoires kun je bij de merchandise terecht. Een handige heuptas, Led Sticks om tijdens het concert lekker mee te zwaaien op mijn nummers, Beanies in diverse kleuren, een stoere cap en aan je sleutelbos hoort natuurlijk een heuse Borsato sleutelhanger met logo. Daar kun je mee binnen komen, haha.
 


Maar wat vind je van de leuke rugzakjes? Hier zie je hem in het kleur afgebeeld, maar hij is ook te verkrijgen in het zwart/wit. En koop je het silconen armbandje dan gaat de opbrengst volledig naar War Child. 
 


De merchandise zal uiteraard tijdens De Kuip concerten verkocht worden, maar via de speciale Borsato Webshop zijn ze ook nu al te bestellen. 
Wat trek jij aan naar De Kuip?

Groetjes,

Marco