Najib Wordt Wakker

22 November 2007

Najib Wordt Wakker

Ik hoef jullie Najib Amhali vast niet meer voor te stellen. Hij is enorm leuk, heel talentvol, erg grappig en zeer adrem. De komende acht weken zit ik in ieder geval aan de buis gekluisterd want Najib Wordt Wakker. Vrijdag 23 november om 21.15 uur start de eerste aflevering op Ned. 3. 

Maar de week erna, dus op 30 november, wil ik het al helemaal niet missen, want als het goed is ben ik daarin ook te zien, en wel op een zeer ongewone manier.

Iedere aflevering verkennen Najib Amhali samen met Peter Heerschop, Han Römer en Viggo Waas een thema zoals reizen, onderwijs, religie, muziek en justitie. Op zijn eigen, humoristische manier werpt Najib een blik op de samenleving.

Zoals gezegd start vrijdag de eerste aflevering, maar voor de aflevering van volgende week heeft hij gefilmd bij het War Child concert. Alle artiesten die deze avond opgetreden hebben komen aan het woord. Ook ik heb de camera op mijn neus gehad. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik nog nooit op deze manier in beeld geweest ben…

Zorg dat je vrijdagavond om kwart over 9 voor de buis zit, want dan ontwaakt Najib en dit wil je niet missen. 

Op 30 november, bij de VARA op Ned.  3, 21.10 uur, Najib Wordt Wakker.

Kijken hoor!

Groetjes,

Marco