Nieuwe site wordt gewaardeerd!

23 March 2004

Nieuwe site wordt gewaardeerd!

Het aantal mailtjes wat ik heb mogen ontvangen nadat de nieuwe site online is gegaan, is inmiddels al niet meer te tellen! Te gek dat jullie blijkbaar net zo enthousiast zijn als ik!

We hebben er dan ook heel veel tijd in gestopt!

 

Eerder zei ik al dat Qball Internet Solutions , sinds het begin van de geboorte van mijn website al verantwoordelijk is voor het fantastische webdesign, de schitterende flashy onderdelen en de gebruiksvriendelijke Content Management System.

Een artikeltje maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Niet voor niets hebben inmiddels Wendy van Dijk en War Child ook voor Qball gekozen en is Qball ondertussen al begonnen aan een site voor The Entertainment Group .

 

Triple It doet de webhosting van mijn site, ze onderhouden de contacten met de leverancier van de supersneller glasvezelverbinding, leveren de hardware, dus de servers en lossen vaak problemen op voor ze zijn ontstaan! Tevens zitten beide teams vol plannen voor de komende periode, zoals mijn concerten in de Kuip via de website kunnen volgen…

 

Als ik kijk naar de hoeveelheid dataverkeer dat mijn site inmiddels trekt, dan kan ik je vertellen dat ik daar behoorlijk van onder de indruk ben. We waren altijd al een goed bezochte site, zo hadden we over 2003 zo’n anderhalf miljoen unieke bezoekers!

 

Inmiddels trekken we zes keer zoveel dataverkeer als vorig jaar, en lijkt het allemaal alleen maar te groeien. Zo blijkt onderhand een kwart van onze bezoekers uit België te komen, fantastisch! In 2004 alleen al (in dus nog geen drie maanden!) hebben al 850.000 verschillende muziekliefhebbers de weg naar deze website weten te vinden!

 

Van geheel rechts naar geheel links:

Dennis de Wolde

Marco Borsato

Sander Heijselaar

Annemarie Hoose

en als fotograaf in de spiegel, Job van Halst van Qball Internet Solutions.

Robin Geensen ontbreekt helaas op deze foto.

De nieuwe site mag dan online zijn, we zijn van plan je nog altijd regelmatig te verrassen. Wisten jullie bijvoorbeeld al dat René en Mei vandaag jarig zijn? Je kunt het zien achter de button ‘fanclub’ waar we vanaf vandaag ook de fans proberen te feliciteren!

 

Wil je ook op je verjaardag door mij gefeliciteerd worden op deze website?

Stuur dan je geboortedatum en een fotootje van jezelf naar jarig@borsato-fanclub.nl en wie weet kom ook jij op je verjaardag achter de fanclubbutton!

Groetjes,

Marco Borsato