Origineel Kerstcadeau: Plant een droom!

19 December 2005

Origineel Kerstcadeau: Plant een droom!

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeautje? Misschien is dit dan wel een leuke tip: Plant een droom en voor 5 euro neemt Manon je droom mee op haar reis naar de Zuidpool om vervolgens alle dromen daar te planten. Maar misschien heb je liever een t-shirt met een tractor er op zodat je laat zien achter Manon te staan? Ook deze zijn te bestellen.

www.tractortractor.org/shop 

Heb je een droom? Voor jezelf of voor iemand anders? Of wil je iemand een droom kado doen? Voor 5 euro neemt Manon jouw droom mee op haar reis naar de Zuidpool en plant ze hem daar.

Wil je een droom doen voor iemand? Bestel een droom en vul in ‘Mijn droom voor …’. Je ontvangt dan van Manon een droomcertificaat die je kado kan doen.

Wil je iemand zelf een droom laten doen? Bestel dan een droom en vul zijn of haar naam in onder ‘mijn droom’. Manon stuurt dan een droomcertificaat die hij of zij zelf in kan vullen.

Samen met Sissy-Boy heeft Manon een T-shirt op de markt gebracht. Zij verkopen het in hun winkels en Manon via haar website. Het T-shirt kost 15 euro en daarvan gaat 5 euro naar War Child. De shirts zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen in de maten S tot en met XL.

Neem dus snel een kijkje op www.tractortractor.org en wellicht heb je een heel uniek cadeau voor de Kerst!

Groetjes,

Marco.