Peace Game en bevrijdingsdag!

02 May 2005

Peace Game en bevrijdingsdag!

Inmiddels is de Peace Game afgesloten. Deze game was een daverend succes en War Child heeft inmiddels al € 15.000 mogen ontvangen van telecomaanbieder Orange. Momenteel worstelen ze zich bij War Child door de vele prachtige slagzinnen. Begin volgende week worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Als je een prijs hebt gewonnen ontvang je een mailtje. Hierin staat welke prijs je hebt gewonnen. Ook zal War Child je vragen om contact met hen op te nemen zodat ze je adres hebben om de prijs naar je te sturen. Als je niks gewonnen hebt zul je ook geen mailtje ontvangen! 

Dit jaar vieren wij 60 jaar vrijheid. Maar miljoenen kinderen zijn nog niet vrij. Zij leven met de dagelijkse gevolgen van oorlog. Of met de herinneringen. Op donderdag 5 mei staat Ali B met zijn multiculturele band op verschillende podia in Nederland ter gelegenheid van 60 jaar bevrijding. En om aandacht te vragen voor War Child. De band zal per helikopter de steden Den Bosch, Vlissingen, Utrecht, Leeuwarden, en Almere bezoeken en daar optredens verzorgen. Tijdens de optredens laten ze horen, zien en voelen dat muziek ontspanning brengt, emoties oproept en mensen kan verenigen. 

En dit is precies waarom War Child muziek inzet: om kinderen te helpen zich van hun herinneringen te bevrijden. Heb je nog geen plannen voor bevrijdingsdag, dan is het wellicht een leuk idee om naar een festival te gaan waar Ali B de vredesboodschap zal verkondigen!

Groetjes,

Marco.