Peace-Love-Music Armband

22 May 2019

Peace-Love-Music Armband

Speciaal voor mijn concerten in De Kuip is er een Webshop geopend en naast alle andere merchandise wordt in deze Webshop ook een heel mooi siliconen armbandje aangeboden, namelijk het Peace – Love – Music bandje.
Deze armband heb ik zelf ontwikkeld voor War Child en kun je voor € 5,00 bestellen, maar is uiteraard ook tijdens de concerten te verkrijgen, want War Child is ook aanwezig. De volledige opbrengst van deze bandjes gaat dan ook naar War Child.Dit jaar ben ik 21 jaar ambassadeur voor War Child, ik ben al in veel landen geweest en zie iedere keer weer hoe belangrijk het werk is wat deze stichting doet. Regelmatig vraag ik daarom tijdens mijn concerten even de aandacht voor de organisatie die na al die jaren een deel van me is geworden. Voor maar € 5,00 kan ook jij je steentje bijdragen aan al het goeds wat War Child voor al die oorlogskinderen doet. Hier kun je lezen waar ik voor sta.

Wat zou het leuk zijn als jullie straks allemaal zwaaien en ik die mooie armbandjes zie. Heb jij al zo’n kleurrijke armband? Je kunt het hier bestellen of tijdens mijn concerten aanschaffen bij één van de medewerkers van War Child. 
 
Groetjes,

Marco