Speciale opening Friendship Store op Schiphol Plaza!

09 December 2009

Speciale opening Friendship Store op Schiphol Plaza!

Op mijn site hebben jullie al kunnen lezen over de Friendship Box die via de Friendship Store te verkrijgen is en daarom wil ik nu jullie aandacht vragen voor een wel heel spannende actie van een nieuw te openen War Child Friendship Store.

Het is namelijk zo dat War Child aanstaande vrijdag 11 december om 13.00 uur op Schiphol Plaza een Friendship Store zal openen. De eerste 100 kopers van een Friendship Box maken hierbij kans op twee tickets naar New York!

Deze twee tickets zullen namelijk verstopt zitten in één van de eerste 100 Friendship Boxes die deze dagverkocht gaan worden door niemand minder dan mijn vriend en collega Yes-R. De Friendship Store op Schiphol Plaza is een tijdelijke Friendship Store en zal van 11 tot en met 23 december geopend zijn. De officiële opening van deze winkel wordt verricht door Otto Ambagtsheer, directeur Consumers Schiphol en Mark Vogt, directeur War Child, die gezamenlijk een rode loper uitrollen om het winkelend publiek welkom te heten. 

De Friendship Box kost 15 euro en dit bedrag gaat volledig naar projecten van War Child dankzij een unieke 100% sponsoring door talloze bedrijven. Van idee tot design, van winkelbouw tot cadeaudoosje, alles is gesponsord en dat geeft wel aan hoezeer War Child óók binnen het bedrijfsleven leeft. Fantastisch toch?

Dus mocht je in de buurt zijn en een Friendship Box aan willen schaffen dan is dit natuurlijk een prachtige gelegenheid. Niet alleen steun je een fantastisch doel maar wie weet vertrek je dan ook nog eens naar New York, dat zou toch helemaal geweldig zijn?

Over de opening van de Friendship Store is een filmpje gemaakt en dat kun je via deze link bekijken. Mocht je nu niet naar Schiphol Plaza kunnen komen, de Friendship Box is uiteraard ook online te bestellen en wel via www.friendshipstore.nl/bestellen/

Vriendschap, een mooier cadeau kun je eigenlijk niet schenken!

Groetjes,

Marco