Stem voor www.warchild.nl!

18 October 2009

Stem voor www.warchild.nl!

Jullie weten dat waar ik ook maar aandacht voor Warchild kan vragen ik die kans ook maar al te graag met beide handen aanneem! Deze keer is de website van Warchild genomineerd voor Website van het jaar!

Website van het jaar worden betekent extra aandacht voor deze fantastisch stichting. Door een dergelijke award te winnen worden nog meer mensen nieuwsgierig. Ze zoeken www.warchild.nl vanwege deze nieuwsgierigheid toch een keer op en kunnen vervolgens lezen over de fantastische initiatieven van Warchild. Een volgende stap kan het ‘Friend van Warchild’ worden betekenen. Dat is uiteraard het allerbelangrijkste dat ik met deze oproep wil bereiken!

Daarnaast vind ik, en hopelijk een hele hoop mensen met mij, dat Warchild deze titel ook gewoon verdient. Hun website is prachtig vormgegeven, overzichtelijk en duidelijk. Net als warchild zelf, dat bewezen ze immers met het winnen van de Transparantprijs!

Voor de technische kant van de website is Qball verantwoordelijk. Een Internetbedrijf waar ik zelf ook graag mee samenwerk.

Klik op de afbeelding hiernaast om meteen een stem uit te brengen voor Warchild!

Zoek warchild tussen de genomineerden en klik op ‘stem’. Je gaat naar de volgende pagina waar je vervolgens sterren kunt geven voor navigatie, inhoud en ontwerp van www.warchild.nl

Je kunt voor elk onderdeel 1 tot 5 sterren aanklikken ter waardering.

Daarnaast kun je een punt geven van 1 tot 10, hiermee geef je aan in hoeverre je www.warchild.nl zou aanbevelen bij vrienden en kennissen. 

Vul vervolgens je naam en emailadres in en klik je op ‘stem uitbrengen’. Er zal een email naar het door jou ingevulde emailadres gestuurd worden. Klik op de link in de email en bevestig daarmee je stem!

Als je stemt zijn er tevens mooie prijzen te winnen zoals een Spelcomputer of LCD TV!

Kortom, het is best even de moeite waard om een stem uit te brengen!

Per emailadres kun je één keer je stem uitbrengen. Heb je meerdere emailadressen dan kun je dus ook meerdere malen stemmen en tevens meer kans maken op de mooie prijzen!

Doen hè! Alvast bedankt!

Groeten,

Marco