TVK Blind Auditions #afl. 6

16 April 2020 #TVK

TVK Blind Auditions #afl. 6

Inmiddels is de 6e aflevering van The Voice Kids alweer achter de rug en hebben de coaches hun strijd met elkaar gestreden en hun team, met ontzettend goede kandidaten, compleet gemaakt. Ook Marco heeft tijdens de laatste ronde van de Blind Auditions twee super talentvolle kandidaten aan zijn team mogen toevoegen.

De 14 jarige Hanne wist met het nummer ‘Skyscraper’ een plekje in Team Borsato te veroveren. Hanne heeft een hele mooie vibrato in haar stem waardoor Marco als enige van de vier coaches besloot te draaien. De keuze was hierdoor voor Hanne heel gemakkelijk, al had ze eigenlijk gehoopt dat Anouk haar stoel zou draaien. Maar ook met Marco als coach durft ze het Voice avontuur wel aan.

Ook maakte we kennis met de enthousiaste Ceder die het nummer ‘Came Here For Love’ zong. Alle vier de coaches waren overtuigd van haar kunnen en draaiden in no-time hun stoel. Marco herkende Ceder direct van haar optreden samen met haar moeder uit het programma ‘Jij & Ik’ voor Warchild wat hij samen met Tooske Ragas presenteerde. Hoewel het lastig blijft een keuze te maken tussen 4 geweldige coaches was het niet geheel verwonderlijk dat Ceder voor Marco koos.

 

Heel veel succes in Team Borsato, Hanne en Ceder!

Instagram Ceder: ceder_stage

Instagram Hanne: hannevhaga

Instagram Sabien: sabienkoning

Instagram Isabeau: isabeau_minnema

Instagram Jasmijn: jasmijnschroder

Instagram Brandon: brandon_bakkum2006

Instagram Merle: x_merle_s

Instagram Nora: noracarli

Instagram Sam: sam.vanvelthoven

Instagram Beau: beau.vloedgraven

Instagram Joëlla: joella_music

Instagram Roos: sing_by_roos