Tijd voor verandering!

30 December 2019

Tijd voor verandering!

Nog maar één dag te gaan voor we het nieuwe jaar weer met luid geknal mogen gaan omarmen, en ik wil dit jaar ook graag knallend afsluiten! De afgelopen maanden ben ik samen met een team Developers bezig geweest om mijn website in een nieuw jasje te steken. En nu is het eindelijk zover!! Met trots wil ik, op de valreep van dit jaar, mijn nieuwe website aan jullie presenteren!

De mooie frisse kleuren in de lay-out, de foto’s en de unieke videobeelden geven de website een heel eigen karakter. Het is weer helemaal van deze tijd, een mooie website met de uitstraling en technieken die bij deze tijd passen.

Een nieuwe website betekent vaak ook weer even je weg zien te vinden en hierbij help ik je graag even op weg! In het Menu vind je de bekende categorieën weer terug. Hier kun je lekker op zoek gaan naar het laatste Nieuws, Agenda of Muziek. Als je het leuk vindt om (oude) foto’s en video’s te bekijken, neem dan een kijkje bij de categorie Media, hier vind je echt van alles en nog wat terug. Het zal je misschien wel verbazen wat er allemaal aan videomateriaal te vinden is. Ook Club Borsato heeft weer een mooi eigen plekje gekregen op de website.

Uiteraard is het ook mogelijk om lid te worden van Club Borsato. Alle informatie omtrent het lidmaatschap is terug te vinden onder de categorie Club Borsato.

Naast mijn vernieuwde website, heb ik ook een nieuw logo!
Tijdens mijn concerten in De Kuip maakte ik al gebruik van veel kleuren en deze kleuren waren de inspiratie voor het nieuwe logo. Lekker fris en helemaal passend bij de vernieuwde website.

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie er van vinden en hoop dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik dat ben.

En er is nog meer! Op 30 december kunnen jullie om 21.30 uur op SBS6 kijken naar ‘De weg naar De Kuip’, waarin je mij kunt volgen vanaf de voorbereiding tot op het podium! Op Oudejaarsavond knallen we dan het jaar uit met een registratie van De Kuip concerten, dit is te zien om 20.00 uur op SBS6.

Fijne jaarwisseling allemaal!

Liefs,
Marco